28 / 03 / 2024

Praktiker'in yeni mağazası Mahmutbey'de açılıyor

Praktiker'in yeni mağazası Mahmutbey'de açılıyor

Praktiker; Kartal, Ümraniye, Güneşli ve Bayrampaşa'dan sonra İstanbul'daki 5. mağazasını Mahmutbey'deki 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi'nde açıyor.



Praktiker'in Türkiye'deki 11., İstanbul'daki 5. mağazası olan Praktiker Mahmutbey, 15 Ağustos Cumartesi günü açılıyor. Mahmutbey mağazasının şirketin Türkiye'deki büyüme planının bir parçası olduğunu açıklayan Praktiker Türkiye Ülke Müdürü Guenter Vosskaemper, ilk mağazalarının 1998 yılında  Ankara  Bilkent'te açıldığını ve o günden bu yana Türkiye'de sadık bir müşteri kitlesi edindiklerini söyledi. Praktiker'in, sunduğu ürün çeşitliliği ve uygun fiyat politikasıyla öne çıktığını belirten Vosskaemper, tüm Praktiker'lerde olduğu gibi Mahmutbey Praktiker'de de bir evin dekorasyonu, modernleştirilmesi ve yenilenmesi için gerekli tüm ürünlerin bulunabileceğini vurguladı.
 
Praktiker, rahat ve kullanışlı yaşam alanları yaratmak isteyenlere; makine / el aletleri, seramik/ banyo, elektrik tesisatı / aydınlatma, ahşap / mobilya, dekorasyon / zemin kaplama ve bahçe ürünleri/ bahçe mobilyaları bölümleri altında çok sayıda çözüm sunuyor. İlgi çekici ürün ve reyon teşhirleriyle ilham verici bir alışveriş atmosferi sunan Praktiker mağazalarında, çok sayıda markaya ait binlerce ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Praktiker, hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çekecek ürünleri tek bir çatı altında tüketicilerine sunuyor.
 
Açılışa özel indirimler Praktiker Mahmutbey'de devam ediyor
 
Praktiker, gelenekselleşen açılış aktivitelerini Mahmutbey mağazasında da sürdürüyor. Açılışın hemen ardından başlayacak etkinlikler kapsamında Praktiker Mahmutbey'de 15- 16 Ağustos tarihlerinde özel gösteriler, ödüllü yarışmalar ve çocuklar için aktiviteler düzenlenecek. Praktiker ayrıca Mahmutbey mağazasının açılış kutlamaları kapsamında 30 Ağustos'a kadar İstanbul'daki beş mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde büyük indirimlerle çeşitli kampanyalar gerçekleştirecek.

Geri Dön