23 / 04 / 2024

Pratik Depo’dan yepyeni bir hizmet! Kargo Depo!

Pratik Depo’dan yepyeni bir hizmet! Kargo Depo!

Pratik Depo Kargo Depo projesi ile yepyeni bir hizmet sunuyor. Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile küçük eşyalarınızı güvenle depolayabilir, aylık sadece 4, 99 TL ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz...



Kullanılmayan eşyaların atıl olarak saklanmasına son veren ve modern hayatın yaşam alanlarını daraltan sıkıntılarına çözüm bulmak hedefiyle yola çıkan Pratik Depo, küçük eşyalarınızın depolanması için yeni bir hizmet sunuyor. Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile küçük eşyalarınızı güvenle depolayabilir, aylık sadece 4, 99 TL ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirsiniz.


Yaşam alanlarımızda ‘bir gün ihtiyacım olur’ düşüncesiyle atmaya kıyamadığımız eşyaları Pratik Depo’nun yeni hizmeti Kargo Depo ile saklayabilir, aylık sadece 4,99 TL’ye kargo depoları oluşturabilirsiniz. Kargo Depo; eşyaları için yeterli alana sahip olmayan ve yaşam alanlarını daha verimli hale getirmek isteyen bireylere sunulan, 40 x 60 x 40 ebatlarındaki ayrıcalıklı bir depolama hizmeti olarak karşımıza çıkıyor.


Depolanan eşyalarınız için yüksek güvenlik tedbirleri!


Kargo Depo’da sakladığınız eşyaları 7/24 güvenlik kameralarıyla takip edilen depolarda, Yapı Kredi Sigorta ile güvence altına alan Pratik Depo, her türlü doğal afet (sel, deprem vb.) koruma sigortası bulunan ekstra sigorta hizmeti de sunuyor.


Kullanmıyorsanız Bırakın Pratik Depo Sizin İçin Satsın!


Kargo Depo’nuz içerisinde kullanmadığınız bir eşyanız mı var, bırakın Pratik Depo sizin için Gittigidiyor.com internet adresi üzerinden satış işlemini gerçekleştirsin ve yükünüzü hafifletsin.



Geri Dön