19 / 04 / 2024

Prefabrik Yapı A.Ş Mars'ı üretti!

Prefabrik Yapı A.Ş Mars'ı üretti!

Hekim Holding kuruluşlarından Prefabrik Yapı A.Ş, 2010 yılına ve geleceğe damgasını vuracak olan benzersiz bir yaşam ünitesi üretti  



Ev sahibi olmak hepimizin hayalidir. Fakat bir yanımızla, bir an evvel bir ev sahibi olmak isterken bir yanımızla da, yatırımımızı biraz daha büyüterek daha konforlu bir eve sahip olabilir miyim diye düşünürüz. Çünkü ev kolaylıkla değiştirilebilecek, dönüştürülebilecek bir yatırım değildir. Prefabrik Yapı A.Ş tarafından üretilerek pazara sunulan Mars, ev yatırımında endişe eden herkes için ideal bir çözüm.

Mars’ın başlıca özellikleri ekolojik, taşınabilir, modüler, esnek, estetik, güvenli, sürdürülebilir ve ekonomik olmasıdır. Her biri başlı başına önem taşıyan bu özellikler ile Mars Türkiye’de taşınabilen ve zaman içerisinde geliştirilebilen tek yaşam ünitesidir. Üstelik satın alma sırasında; dış cephe iklim tipinden tutunda, verenda, saçak vb. özellikleri ile birlikte, ısıtma, yerleşim biçimine, oda sayısı ve formuna kadar her konuda kişisel olarak karar verebileceğiniz tek üründür. Mars, tamamı ile sizlerin beğeni ve isteklerini yerine getiren, teknolojinin en üst noktasında tasarlanmış, eşsiz bir yaşam alanıdır.

Ürettiği tüm ürünlerde teknolojiyi maksimum düzeyde kullanan ve sektörde  ‘Teknoloji Noktası’ olarak liderliğini koruyan Prefabrik Yapı A.Ş; yaşam alanı olarak ürettiği Mars’ın ofis, fabrika, klinik, okul vb. sosyal yaşam alanı olarak da kullanılması için gerekli projeleri tamamlayarak üretimini başlattı.

Her ne amaçla kullanılır olursa olsun taşınabilir, modülerlik, esneklik ve sürdürülebilirlik Mars’ı yeni dönem yapı kültüründe benzersiz ve hep lider kılacak. Çünkü Mars sahip olduğu bu özellikleri ile değişimi yakalayabilen ve gelişebilen tek yaşam ünitesi.

Siz nerede ve nasıl yaşamak istiyorsanız; Mars orada ve istediğiniz formda.

Üstelik ekolojik ve ekonomik. En önemlisi de çelikten aldığı güç ve sahip olduğu teknoloji ile güvenilir.  Mars yapı kültüründe yeni bir çağın başlangıç öyküsü.


Geri Dön