28 / 03 / 2024

Prefabrik Yapı yeni yaşam ünitesi Mars'ı üretti!

Prefabrik Yapı yeni yaşam ünitesi Mars'ı üretti!

Hekim Holding kuruluşlarından Prefabrik Yapı A.Ş, 2010 yılına ve geleceğe damgasını vuracak olan benzersiz bir yaşam ünitesi üretti. Türkiye ve Dünya yapı kültüründe, yeni bir çağın başlangıcı olarak yer alacağı d



1989’dan bu yana gösterdiği faaliyetler ile sektör lideri olarak, iç pazar payı %40 oranına ulaşan Prefabrik Yapı A.Ş., gelişime açık vizyonu ile bu payı arttırarak lider kimliğini devam ettirmektedir. Dünyada 1950’li yıllarda Almanya, İngiltere, Japonya ve ABD ülkelerinde başlayan,  1980 ve sonrasında daha da gelişerek Avusturya ve Kanada‘ da yaygınlaşan, Türkiye’de ise yoğun olarak 1999 yılı sonrasında gündeme gelen ‘hafif çelik yapı’ kavramına yapılan yatırımlar Prefabrik Yapı A.Ş.’yi zaman içerisinde sahip olduğu teknoloji, tesis, yüksek kapasite ve geniş ürün yelpazesi ile sadece Türkiye’nin değil, dünyanın sayılı kuruluşlarından birisi haline getirmiştir. Daha az malzeme ile daha güçlü strüktür oluşturan, yapı maliyetini düşüren, üretimi hızlı ve hatasız kılan, malzeme fiyat dalgalanmalarına karşı koyabilen, temiz bir şantiye ortamı sağlayan, defalarca sökülüp, takılma ve tadilat yapılma özelliğine sahip olan ve en önemlisi de; çevre dostu olarak tanınan çelik, gelecek için en önemli yatırımdır. 30 Eylül 2010, BUILDIST İstanbul fuarında lansmanı yapılan yaşam ünitesi Mars, çeliğe yapılan bu yatırımların sonucu olarak doğmuştur.

Mars; tamamı ile çelik konstrüksiyondan üretilmiş olup, çeliğin verdiği güç ile güvenirliliğini maksimize etmiş bir üründür. Ayrıca hammaddesinde ve üretim aşamasında çevreye zarar vermeyen Mars, kurulum esnasında da çevre dostu olarak duyarlılığını sürdürmektedir. Ses, görüntü kirliliği ve doğal tahribat gibi doğanın dengesini bozabilecek her eylemden uzak olan Mars, aksine varlığını sürdürdüğü sürece ekolojik yapısı ile benzerlerinden ayrılmaktadır. 

Mars’ın bir diğer özelliği ise taşınabilir olmasıdır. İster ev, ister ofis olarak kullanabileceğiniz bu yaşam üniteleri dilediğiniz zaman dilediğiniz yere taşınabilmektedir.  Üstelik üç gün gibi kısa bir sürede. Nerede yaşamak ve nereye taşınmak isterseniz isteyin, eviniz ve ofisiniz sizin için üç gün sonra orada.

Yine benzersiz bir özellik; modülerlik… Bugün stüdyo bir ev veya ofis mi istiyorsunuz; o halde Mars S tipi sizin için mükemmel bir seçim.

Fakat gelecek ihtiyaçlarınızı değiştirdi ve daha büyük bir ev veya daha büyük bir ofise ihtiyaç duydunuz; yapmanız gereken tek şey bizi arayarak ilave oda siparişi vermek.  Siz sipariş veriyorsunuz, biz dilediğiniz kadar odayı mevcut eviniz veya ofise ilave ediyoruz.

Mars S, Mars M, Mars L, Mars XL, Mars LD, Mars XLD olarak tasarlanan modellerimiz ile kış, sonbahar, yaz iklim tipine göre hazırlanmış cephe tiplerimizden biri sizin için. Mars dış cephe kaplamasından, büyüklüğüne kadar, hatta veranda, saçak vb. ilave modüllerine kadar tamamı ile sizin bireysel kararlarınıza göre oluşturabileceğiniz ilk ve tek yaşam ünitesi. Ekolojik, taşınabilir, modüler, esnek, estetik, güvenli ve ekonomik özelliklerini bir arada bulunduran Mars; Türkiye yapı kültüründe yeni bir çağ başlangıcı. Bir öncü, bir değişim simgesi.

Tüm bu benzersiz özellikleri ile BUILDIST 2010 Yapı Fuarı’nda lansmanı yapılan yaşam ünitesi Mars’a ilginin beklenenin çok üstünde olduğunu belirten Prefabrik Yapı A.Ş yetkilileri, ilerleyen günlerde pazara sunacakları ofis, klinik vb. sosyal yaşam alanları alternatifleri ile Mars’ı daha geniş kitlelere yaymayı hedeflediklerini belirterek, çalışmalarını yapı kültürünü değiştirecek farklı ürünler üzerinde yoğunlaştırmaya devam edeceklerini bildirdiler.


Geri Dön