26 / 04 / 2024

Prefcon Prefabrik entegre tesis kuruyor!

Prefcon Prefabrik entegre tesis kuruyor!

Entegre tesislerini bir yıl içinde kuracakları bilgisini veren Ömer Faruk Güneş, konteyner de sandviç panel, ofis, wc- duş, şantiye, yatakhane, yemekhane ve depo konteynerleri ile standart konteynerler ürettiklerini söyledi.




Entegre tesislerini bir yıl içinde kuracakları bilgisini veren Ömer Faruk Güneş, konteyner de sandviç panel, ofis, wc- duş, şantiye, yatakhane, yemekhane ve depo konteynerleri ile standart konteynerler ürettiklerini söyledi. 

Güneş, prefabrikte ise tek ve çift katlı prefabrik evler, çelik evler, bağ evleri, standart modüler kabinler, panel kabinler ve güvenlik kabinleri imal ettiklerini anlattı. 

Konteyner ve prefabrik evlerin depreme dayanıklı, hesaplı, taşınabilir özellikleri açısından daha cazip olduğunu ileri süren Ömer Faruk Güneş, "Çok amaçlı kullanım özelliğine sahip değişik ölçülerde, kolay taşınabilir, demonte özelliğe sahip farklı konteynerler imal ediyoruz. Prefabrik evler ise geleneksel evlerden çok daha güçlü. Özellikle deprem, fırtına ve diğer doğal afetlerle dayanma açısından geleneksel evlere göre prefabrik evler daha iyi bir seçim" şeklinde görüş bildirdi. 

İlk olarak inşaatlarda ve inşaat alanlarında kullanılan konteynerler, ofis konteynerleri, yemekhane konteynerleri, güvenlik kabinleri imalatı üe işe başladıklarım aktaran Ömer Faruk Güneş, "Bu süreç içinde ihaleleri takip etmeye başladık. Mevsimlik işçiler için yürüyen konteynerlerin imalatını yaptık. Van depreminde AFAD'ın, evsiz kalan depremzedeler için talep ettiği yaklaşık 500 adet konteyneri imal ederek, Van'a gönderdik. Van depreminden soma konteyner ile birlikte prefabrik imalatına da başladık" dedi.  Ankara  ve İstanbul'dan bünyelerine dahil ettikleri ekipler ile konteyner ve prefabrik imalatını daha da geliştirdiklerinin altını çizen Güneş, şunları kaydetti: "Ürünlerimizde kullandığımız PVC'yi kendi tesisimizde imal ediyoruz. Şu anda seri üretim yapıyoruz. 

Bin 500 metrekarelik alanda faaliyet gösteriyoruz. Halen İslahiye üçesinde Suriyeli mülteciler için 4 bin metrekare prefabrik ev yapıyoruz. 

Bu yü, çelik konstrüksiyon projelerine de başladık. Çelik konstrüksiyonda da yurt geneline çalışıyoruz. Yaptığımız araştırmaların sonucunda prefabrik ve konteyner de olduğu gibi bu alanda da ciddi taleplerin olacağını öngörüyoruz." Ürünlerine üç yıl garanti veriyor m* Prefcon Prefabrik entegre tesis kuruyor Konteyner ve prefabrik sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl bünyesine çelik konstrüksiyonu da dahil eden Prefcon Prefabrik, entegre tesis kurmayı planlıyor. Prefcon Prefabrik Konteyner Sanayi Müdürü Ömer Faruk Güneş. "İlk olarak konteyner imalatı ile sektördeki yerimizi aldık. 

Sonrasında prefabrik imal etmeye başladık. Bu yıl, çelik konstrüksiyon projelerine de başladık. Entegre tesis kurmak için uygun yer arıyoruz" açıklamasını yaptı Ağırlıklı olarak Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Hatay başta olmak birçok ille çalıştıkları bügisini veren Prefcon Prefabrik Konteyner Sanayi Müdürü Ömer Faruk Güneş, "Antakya'da bir tane mağazamız ve montaj ekibimiz var. Bu bölgede oldukça aktif çalışıyoruz.Konteynerlerde üç yü garanti veriyoruz. Duvar ve çatıda ısı ve ses yalıtımı uyguluyoruz. Konteyner ve prefabriklerin iç dizaynını ve döşemelerini müşterinin tercihine göre belirleyip, uyguluyoruz" dedi. 



Dünya


Geri Dön