25 / 04 / 2024

Premier Home Euro Saten koleksiyonu evleri değiştiriyor!

Premier Home Euro Saten koleksiyonu evleri değiştiriyor!

Premier Home, dilediğiniz desen ve düz renklerle kombinleyebileceğiniz Euro Saten koleksiyonuyla evinizi baştan aşağı değiştiriyor. Premier Home, 2014 - 2015 dekorasyon trendlerini evlerinize ve mekanlarınıza taşıyor.



Evlerinde ve bulunduğu mekanlarda yenilik, tazelik isteyenlerin tercihi Premier Home, yeni koleksiyonu Euro Saten ile odalarınızın havasını değiştirmeye devam ediyor. Kalite ve tasarımı bir araya getiren Euro Saten koleksiyonu perdeden döşemeliğe, koltuk örtüsünden kırlente kadar evinizde veya bulunduğunuz mekanlarda değişimin adı oluyor.

140 cm eninde yüzde 100 pamuk saten üzerine uygulanan desen ve düz renk çeşitlerinden oluşan Premier Home Euro Saten koleksiyonu, yeni mobilya ya da aksesuar satın almadan evinizi baştan aşağı yeniliyor. Pamuğun doğallığı ve kullanılan yüksek haslıklı boya sayesinde sağlıklı, güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunan Euro Saten, evlerinde yenilik arayanların tercihi oluyor. Zevke göre klasik veya tropikal desen grubu ya da pastel veya canlı renk gruplarıyla kombinlenebilen 20 adet düz rengiyle Euro Saten mekanların havasını tamamen değiştiriyor.

Premier Home’un güçlü tasarım ekibi tarafından hazırlanan ve yılın dekorasyon trendlerini takip eden kombinler Euro Saten ile evlerinize ve bulunduğunuz mekanlara canlılık katıyor. 



Geri Dön