25 / 04 / 2024

Premier Kağıthane Kampüs Ofis'te 124 bin dolara!

Premier Kağıthane Kampüs Ofis'te 124 bin dolara!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Premier Kampüs Ofis, 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...



Ofislerin; küçük boy, orta boy ve büyük boy olarak dizayn edildiği Premier Kampüs Ofis'te banka kredisi ile ofis sahibi olmak mümkün. Proje, Çelikler Ltd. şirketine ait arazi üzerinde konumlanıyor.


Premier Kağıthane Kampüs Ofis te 124 bin dolara!


Ofislerin fiyatlarının 124 bin dolardan başladığı  Premier Kampüs Ofis  projesinde isteyen banka kredisi kullanıyor, isteyen ise firma bünyesindeki ödeme planından yararlanıyor.


Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te yer alan küçük ofislerin alanları 40 metrekare ile 300 metrekare, orta boy ofislerin alanları 800 metrekare ile 1000 metrekare, büyük ofislerin alanları ise 10 bin metrekare arasında değişiyor.


Fer Yapı imzasıyla inşa edilen Premier Kağıthane Kampüs Ofis, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yükseliyor. Proje, 150 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Premier Kağıthane Kampüs Ofis te 124 bin dolara!


Teslimlerin 2015 yılında yapılacağı Premier Kampüs Ofis Kağıthane'nin sosyal alanları arasında; sağlık merkezi, hobi odaları, SPA, kapalı otopark, parti odası ve toplantı odaları mevcut.


VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın...


Telefon: (0212) 222 47 47

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön