26 / 04 / 2024

Premista Residance'ta yaşam başladı!

Premista Residance'ta yaşam başladı!

Premista Residance, ( ADAFEN İNŞAAT) üstlenici grubun uzun yıllara dayalı bilgi birikimi ve ar-ge çalışmalarınınsonucu olarak projelendirilmiştir. Premista Residance'ta yaşam başladı.



Son yılların cazibe merkezi, Beylikdüzü' nün en gelişmiş bölgelerinden biri olan Beykop bölgesinde inşaa edilen Premista Residance' nin en önemli özelliği aile yaşamı için tasarlanmış olmasıdır.

 

Premista Projesinde zemin etüdünden başlayan hassasiyet, proje, malzeme ve birinci sınıf işçilik ile devam eden, konfor ve kaliteyi sunmaktadır. Metrobüs durağına yürüş mesafesinde olan Premista'nın her yöne ulaşımı, AVM, market, okul, hastane, vb. sosyal alanlara yakınlığı en önemli özelliklerindendir.

 

Hayatın her anını huzur ve güven içinde ailenizle yaşamınız için 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle toplam 52 daire ve 2 mağaza olarak tasarlanmış olan Premista Residance Projemizi sunmanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Lokasyonu, konforu, güvenliği, prestiji ve yatırım fırsatı olarak farklı özellikleri bir arada taşıyan Premista Residance'ın yaşamınıza keyif ve mutluluk katması dileğiyle.

 

Web site : http://www.premista.com/


Geri Dön