28 / 03 / 2024

Prens Muhammed Al Saud, Sultan Makamı'ndan 18 milyon dolara 3 konak aldı!

Prens Muhammed Al Saud, Sultan Makamı'ndan 18 milyon dolara 3 konak aldı!

Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı...



Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Muhammed Al Saud, İstanbul'dan 3 konak satın aldı. Çengelköy'deki evlere 18 milyon dolar ödeyen Suudi prens, dekorasyon için de 10 milyon dolarlık harcama yaptı.


Suudi Kraliyet Ailesi İstanbul'a hayran kaldı. Kral Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud ve eşi Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud, Çengelköy'deki Sultan Makamı projesinden 18 milyon dolara 3 konak satın aldı. Eylülde konaklara yerleşmesi beklenen Suudi Prens, dekorasyonunu hızla tamamlamaya çalışıyor. Ailenin isteğine göre yapılan dekorasyon için 10 milyon dolar civarında harcama yapılıyor. 


ÖZEL YÜZME HAVUZU VAR


İstanbul Boğazı'na karşı konumlanan konaklarda 6 oda, 2 salon, 2 muftak, 6 banyo bulunuyor. Proje toplam 9 konaktan oluşuyor. 2 bin metrekare içerisinde bulunan 3 konağın her birinin kendine özel yüzme havuzu da mevcut. 


ULAŞIM DENİZ VE HAVADAN 


Projeyi yapan Peker Grup, ev satın alanlara özel ulaşım imkânı da sağlıyor. Prens ve ailesi, deniz, kara ve hava ulaşım yollarıyla zamandan tasarruf sağlayabilecek. 4 adet Mercedes VIP araç ile tüm havaalanlarına, merkezi noktalara kolaylıkla ulaşılabilecekler. 2 adet Sultan Makamı teknesi ile eğlence mekanlarına denizden geçebilecekler. 


SUUDİ PRENS'İN ÜNLÜ KOMŞULARI


Suudi Prens ve ailesinin, yılın 3 ayını Çengelköy'deki köşklerinde geçirecekleri öğrenildi. Gözler ise Suudi Kraliyet Ailesi'nin komşularına çevrildi. Daha önce de Çengelköy'de Saadettin Saran, Yılmaz Erdoğan ve Kenan Doğulu'nun köşk satın aldığı biliniyor. Hatta Doğulu'nun köşkü sevgilisi Beren Saat için 7 milyon dolara aldığı iddia edilmişti.


Seda Tabak/ Sabah 




Geri Dön