24 / 04 / 2024

Prestige Mall'da 'Mahalle Pazarı' kuruluyor!

Prestige Mall'da 'Mahalle Pazarı' kuruluyor!

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mall, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor.



Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mail, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor. 


Projeye göre, AVM'nin en üst katında yer alan bin 760 m2'lik bölüm 'Mahalle Pazarı' konsepti için ayrıldı. Burada ahşap oturma bankları, eski telefon kulübeleri, nostaljik çiçek grupları ile nostaljik bir ortam yaratılması planlanıyor. Ayrıca burada bir de balık restoranı hizmet vermeye başlayacak. 


Balıkçının yanında burger lıoııse, ekmek fırını Soho Greens coffe-foods Restaurant markası gibi trend mekanlar ile pazarın diğer noktalarında ise baharat, kuruyemiş ve aktar gibi Kapalıçarşı tadında esnaf dükkanları da açılması planlanıyor. AVM'nin yeni konsepti ile MartNisan arasında hizmete girmesi bekleniyor. 


İlk kez 2007 yılında hizmete giren ve o dönemde Bahçeşehir bölgesindeki büyük tek alışveriş merkezi olan Prestige Mail, 2009 yılı sonunda yaşanan sel baskını ile kapılarını bir yıl kapamak zorunda kalmıştı. U.S Polo'dan Mango'ya dünyaca ünlü markaları ve şık restaurantlarıyla butik alışveriş merkezi konsepti ile hizmet veren Prestige Mal, sel baskınının yaralarını sararak 29 Ekim 2010'da yeniden ziyaretçileri ile buluşmuştu. Lüks ve butik konseptinde hazırlanan alışveriş merkezi, 2007 yılında Quinn Group tarafından 55 milyon dolara satın alınmıştı.



EKONOMİST 


Geri Dön