25 / 04 / 2024

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'daki yeni Prestij Hayat projesinin detaylarını paylaştı. Bakgör, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



Gayrimenkul sektörüne huzurlu yaşam alanları kavramını kazandıran Bakyapı, Bursa'da 'planlı yaşam Lonseptiyle' büyük bir projeye daha imza atıyor. "Bursa'da fuarın ilk gününde yabancı yatırımcı ile 50 dairelik satış protokolü imzaladık. Vadeler ve faiz oranları korunduğu takdirde, inşaat sektörü 2017 yılını rekorla kapatabilir" diyen Bakyapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, yeni projesi ile ilgili detayları paylaştı: 



Prestij Hayat ta fiyatlar 189 bin TL den başlıyor!


AİLE TİPİ KONUTLAR 

Osmangazi Demirtaş'ta 400 milyon TL'lik yatırımla 62.000 metrekarelik arazi üzerine inşa edeceği 17 blok 1516 konuttan oluşan Prestij Hayat projesinde, dairelerin tamamı 3+1 ve 2+1 Aile tipi iki banyolu dairelerden oluşuyor. 


ÖZEL FİNANSMAN 

0.69 oranıyla 10 yıla kadar hazır kredi imkânı sunuluyor. Daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Nisan başında projenin satışa sunulmasına rağmen 3'te 1 'lik satışla başarılı bir performans sergilenen projenin ilk etabı Nisan 2019'da, ikinci etabı ise Ekim 2019'da teslim edilecek. 


Yabancı yatırımcılara konut satışlarına dair açıklamalarda bulunan Veysel Bakgör, yapılan kampanyaların kısa sürede etkisini gösterdiğine dikkat çekti. Bakgör, şöyle devam etti: "Makul seviyede oranlı krediler, uzun vade olanağıyla sunulduğunda sektörü canlandırarak, sabit gelirli grubu harekete geçirdi. Ayrıca fiyat aralığı, markaya güven ve ödeme avantajları da sabş yönlü hareket sağladı. Bursa konut fuarının ilk gününde bir yabancı yatırımcı ile 50 dairelik satış protokolünü imzaladık. Vadeler ve faiz oranlan korunduğu takdirde, inşaat sektörü 2017 yılını rekorla kapatabilir." 


Veysel Bakgör, çok çeşitli sosyal ve sportif konfor sunulan projenin yatınnıcısına yine yüksek kazanç sağlayacağını söyledi. Bakgör, Prestij Hayat projesiyle Bursa'mn adeta yeniden inşasında en büyük katkıyı saglayacaklannı özellikle vurguladı. Konut sektöründeki satışlannın ciddi bir yükselen tablo sergilediğine de anlatan Bakgör, vadelerde 0.69 oranıyla 10 yıllık kredi kullandırılması olanağı sunulmasının satışlara en büyük katkıyı sağladığına işaret etti. 



Web: http://www.prestijhayat.com/



İstiklal Gazetesi


Geri Dön