18 / 04 / 2024

Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

 Prestij İnşaat Adana'da inşaat yapımına başladı!

Bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular.



Pozantı'da iki genç girişimcinin ortaklığı ile kurulan Prestij İnşaat 15 dairelik binanın temelini attı. Pozantı'da 2003 yılında Arıbims adı altında bina üretimi ve inşaat malzemeleri satışı noktasında bölgede lider konuma gelen ardından 2012 yılında Artaş Hazır Beton firmasının kurulması ve ortaklığı ile bölgedeki büyük bir açıklığı gideren genç işadamı ve girişimci Yusuf Arısoy, yine Pozantı'da yaklaşık 15 yıldır inşaat sektöründe yaptığı binalarla adından sıkça söz ettiren Soner Kaya ile bir araya gelerek Prestij İnşaatı kurdular. 


Pozantı'nın prestijli noktasında yükselecek olan projede kaliteyi uygun fiyata halka sunmaya hazırlanan Prestij İnşaat ortakları Soner Kaya ve Yusuf Ansoy Pozantı halkının sayesinde bugünlere geldiklerini ve desteklerinden dolayı Pozantı halkına sonsuz teşekkür ettiklerini belirterek Kurtuluş Mahallesi Gençlik Caddesi üzerine yapılacak olan binayla ilgili gazetemize bilgi verdiler. 

Prestij İnşaat imzası taşıyan projede alanları 115,120 ve 135 metrekare arasında değişen 2+1 olmak üzere toplam 15 konut ve alt katta her iki caddeye geçişi olan iki katı işyeri olmak üzere dükkanlar yer alıyor. Merkezi ısıtma sistemi ile yapılacak olan binada en kaliteli su ve elektrik malzemelerinin kullanılacağını belirten Kaya ve Arısoy, barbekülü geniş balkon, ebeveynbanyosu, laminet parke, çelik kapı ve yangın söndürme gibi ön plana çıkan özelliklerle Pozantı halkının istediği özelliklerde daireler sunacağız dediler. 


Adana Pozantı 5 Ağustos


Geri Dön