26 / 04 / 2024

Prestij Modern'de fiyatlar 159 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Prestij Modern'de fiyatlar 159 bin liradan başlangıç gösteriyor!

Prestij Modern ortalama 24 ayda teslim edeceğimiz projemizde fiyat Aralığımız, 159 bin ile 259 bin seviyelerinde. Bu tarz konsept bir projenin, Bakyapı farkıyla ancak bu fiyata olabilir dedi...





BAKYAPI Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Ayhan, yeni projeleri ‘Prestij Modern’in kendilerini ve müşterilerini heyecanlandırdığını belirtti.



Sürekli değişen tasarım trendlerini yakından takip eden ve yeni bakış açılarıyla mimari tasarım anlayışını geliştiren BAKYAPI, yaşamınızda keyif aldığınız her detayı Prestij Modern’de günümüz ileuyumlu bir şekilde bir araya getiriyor. 53 bin metrekare alan üstüne kurulacak proje, 918 daireden oluşuyor. Sosyal tesisi ve ticari merkezleri içinde barındıran yapısıyla “Prestij Modern”Bakyapı’nın Bursa’ya sunduğu yeni ve modern yaşam alanı. Prestij Modern, Bursa’nın her geçen gün artan değeri ve Büyükşehir Belediyesi’nin yürütmekte olduğu çevre

düzenlemesi projeleri, yol yapım çalışmalarıyla Yunuseli’nde, cazibe merkezi haline gelecek bir bölgede yükseliyor.“Prestij Modern” yaklaşık 20 bin metrekare, yeşil ve sosyal alanının yanında şehir merkezine ve birçok sosyal merkeze yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Sibel Ayhan, “Projemiz hem bölgeye hem de şehrimize katma değer sağlayacak bir proje. 13 bloktan oluşan projemiz, 10 ve 12 katlı olarak tasarlandı. Daire konseptlerinde Amerikan(açık) mutfaklı, kapalı mutfaklı ve dubleks olmak üzere üç ayrı daire modeli bulunmakta. Mutfakta ankastre fırm, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi bulunuyor. Salonda bağımsız klima, daire içinde dekoratif kâğıtlar, aydınlatmalar, görüntülü intercom sistemi daire içerisindeki mevcut detaylardan sadece birkaçı. Projemizde kapalı bay ve bayan yüzme havuzları, fitness, sauna, buhar odaları sosyal tesis alanı içerisinde yer alıyor.


Ayrıca site içinde özel peyzaj uygulamaları, süs havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş

parkurları ve kameriyeler bulunmakta. Ortalama 24 ayda teslim edeceğimiz projemizde fiyat Aralığımız, 159 bin ile 259 bin seviyelerinde. Bu tarz konsept bir projenin, Bakyapı farkıyla ancak bu fiyata olabilir” dedi.


İnşaat sektöründe yeni yönelimlerin altmı çizen Sibel Ayhan şöyle konuştu: “İnsanlar artık bağımsız binalarda yaşamak yerine toplu yaşam alanlarına geçmek istiyorlar. Güvenilir ve sosyal olabilecekleri konutları tercih ediyorlar. Bu durum, kon­sept projelerin değer kazanmasını sağlıyor. Temel aşamasında kredi imkânı sunduğumuz projemizde birçok bankayla anlaşmamız mevcut ve şu anda müşterilerimiz, kredilerini kullanıp daha proje bitmeden tapularını alabiliyorlar.”


KONUT YAPI 


Geri Dön