29 / 03 / 2024

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..



İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, Four Seasons Bosphorus Otel'de gerçekleşti. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet'in öncülüğünde Türkiye'de hayata geçen projelerin ödüilendirildiği yarışma için ikinci kez toplanan jüri, başvuruların değerlendirme kriterleri ve ağırlıkları konusunda görüş ve fikirlerini paylaşarak son değerlendirmelerini yaptı ve ödüller sahiplerini buldu. 

Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin, 17 kategoride ödüllendirildiği"Sign of the City Avvards" yarışmasında ödül kazanan Prime Mail Gaziantep adına ödülü, Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin,Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'den aldı. Dr. Artuğ Çetin yaptığı açıklamada, "Gaziantep şehrinde yarattığımız farkın ödüllendirilmesinden gurur duyuyoruz. 

Prime Development'in Türkiye' de gerçekleştirdiği projelerin işlevselliği, konforu ve bölge halkı için yarattığı çekim alanı bir kez daha tescillenmiş oluyor. Alışveriş Merkezi geliştirme ve yönetme konusundaki uluslararası deneyim ve bilgi birikimimizi Türkiye'nin birbirinden kıymetli, farklı bölgelerine taşımaya devam edeceğiz" dedi.


Denge Gazetesi 


Geri Dön