28 / 03 / 2024

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Evleri nerede?

Firma: Babacan Yapı

Proje: Prime Palace

Prime Palace Konutları için 30 ay vade imkanı sunuluyor. Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 248 suit daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. Peki Prime Palace Evleri nerede?



2016 yılı Eylül ayında teslim edilmesi öngörülen Prime Palace'ta peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 21 katlı tek blok olarak dizayn edildi. 


Babacan Yapı imzası taşıyan  Prime Palace  Residence'de yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar 30 ay taksitlendiriliyor. Projede konut satış fiyatları 120 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Prime Palace Evleri nerede?

Prime Palace Rezidans'ta konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. 


Prime Palace Beylikdüzü'nde havaalanı transferleri, resepsiyon, rent a car hizmetleri, fitness, Tuz Odası, spa, masaj odaları, house keeping, restoran, sauna, konferans salonu ve açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar sağlanıyor. 


Toplam 248 suit daire ve 8 ticari birimden oluşan Babacan Prime Palace Konutları 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin ilk 10 katında otel, diğer katlarda ise daireler bulunuyor. 


Tel: 0212 672 18 81 

Web: http://www.primepalace.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön