19 / 04 / 2024

Princess Otel'in kira sözleşmesi imzalandı!

Princess Otel'in kira sözleşmesi imzalandı!

Balçova Termal Turizm ve Otelcilik AŞ ile Kaya Holding, Princess Otel'in 20 yıllığına kiralanmasına ilişkin sözleşmeyi imzaladı



Termal Otel'de düzenlenen imza törenine,  İzmir  İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, Balçova Termal Turizm ve Otelcilik AŞ Genel Müdürü Turabi Çelebi, Kaya Holding Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Konca katıldı.

Değirmenci, törende yaptığı konuşmada, termal oteli İzmir'e yeniden kazandırmaktan mutluluk duyduklarını, otelin kiralanması konusunda herhangi bir hukuki engelin bulunmadığını söyledi.

Kaya Holding Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Konca, otelcilikte 25 yıllık deneyimlerine ve İzmir'e yakışır bir tesis yapmak istediklerini bildirdi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Coşkun Kubilay, ilçedeki termal kaynaklardan yararlanmak ve otele sağlık turizmine yönelik kimlik kazandırmak istediklerini ifade etti.

Otelde bir kür merkezi yapmayı düşündüklerini belirten Kubilay, yaklaşık 1 yılda tamamlamayı hedefledikleri tadilat işlemlerinin, 10 milyon avroya mal olacağını açıkladı.

Balçova'daki otelin Türkiye ve KKTC'deki 9. otelleri olduğunu bildiren Cihangir Coşkun Kubilay, kiraladıkları bu 5 yıldızlı oteli en karlı biçimde işletmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Kubilay, mülkiyeti Balçova Termal AŞ'ye ait otel için yapılan 20 yıllık ihaleyi aylık 215 bin lira artı KDV bedelle kazandıklarını söyledi.
AA


Geri Dön