29 / 03 / 2024

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nde deprem konferansı verecek!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nde deprem konferansı verecek!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nde deprem konferansı verecek. Ersoy, “2013’te Türkiye’de Yaşanan Afetler ve Depremler”, “Nüfus ve Zemin Ekseninde Olası İstanbul Depremi” konularını anlatacak...



Deprem ve Medya ana başlığıyla Marmara Belediyeler Birliği’nde konferans verecek olan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “2013’te Türkiye’de Yaşanan Afetler ve Depremler”, “Nüfus ve Zemin Ekseninde Olası İstanbul Depremi” konularını da anlatacak.

 

Marmara Belediyeler Birliği İletişim Platformu tarafından düzenlenen programlara, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy’un katılımıyla “Deprem ve Medya” konusunun işlenmesiyle devam edilecek.

 

Almanak çalışması olan “2013 Dünya Afet Raporu” ile büyük dikkat çeken YTÜ akademisyenlerinden Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nin misafiri oluyor. “Deprem ve Medya” ana başlığıyla düzenlenecek programda “Halkın bilinçlendirilmesi konusunda medyanın görevi”, “2013’te Türkiye’de Yaşanan Afetler ve Depremler”, “Nüfus ve Zemin Ekseninde Olası İstanbul Depremi” konuları da masaya yatırılacak.

 

Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’nde bulunan merkez binasında basına açık olarak düzenlenecek program, 16 Ocak 2014 perşembe günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.



Geri Dön