20 / 04 / 2024

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, MOM-Z konferansını düzenledi!

 Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, MOM-Z konferansını düzenledi!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, “İnternet ve mobil dünyada anne” başlıklı oturumu yönetirken, kendi deneyimlerini aktardı



2000 yılından sonra doğanları tanımlayan “Z kuşağı” annelerine ulaşmanın yeni yollarını arayan dijital pazarlama dünyası MOM-Z 2012 konferansında bir araya geldi. Konferansın sponsorlarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, dijital alanda yaptığı anne odaklı başarılı işlerle öne çıkan markalardan biri oldu. Profilo Dayanıklı Ev aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, “İnternet ve mobil dünyada anne” başlıklı oturumu yönetirken, kendi deneyimlerini aktardı.  


Dijital pazarlama dünyasını, markaları Z kuşağı annelerine ulaştıracak yeni dijital pazarlama yolları arayışları etrafında buluşturan MOM-Z 2012 konferansı Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dijital pazarlama alanında daha fazla söz sahibi olmak isteyen marka temsilcilerini ve çeşitli alanlardaki profesyonelleri bir araya getiren konferansta “Dijital alışveriş: Anneler ve çocukların dijital alışverişte yeri ve önemi”, “İnternet ve mobil dünyada anne”, “Sosyal medyada Z kuşağı” ve “Annelere reklam ve pazarlama” gibi başlıklarla düzenlenen oturumlar büyük ilgi gördü. 


MOM-Z 2012 konferansı sponsorlarından Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, “İnternet ve mobil dünyada anne” konulu oturuma moderatör olarak katılarak deneyimlerini aktardı. Oturuma Habertürk & hthayat.com’dan Pınar Reyhan Özyiğit, Parents dergisinden Nora Romi, Posta gazetesinden Nilüfer Kas, CNN Türk’ten Özge Uzun ve Happily Ever After’dan Ayşe Kucuroğlu konuşmacı olarak katılarak dijital dünya ile nasıl tanıştıklarını anlatarak annelerin gözünden tecrübelerini paylaştılar. 


Oturum sırasında son dönemde Profilo’nun sosyal medyada gerçekleştirdiği işlerden örnekler veren Tavukçuoğlu, markanın bu alanda elde ettiği başarı ile ilgili şunları söyledi: 


“Uzun süredir ‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var’ yaklaşımı ile anneler ve markamız arasındaki ilişkiyi çeşitli iletişim yollarıyla güçlendiriyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar sosyal medyada hayata geçirdiğimiz başarılı işlere hep anneler ilham kaynağımız oldu. Uzun soluklu bir strateji ile olaya bakıldığında iyi bir gözlemciliğin, yenilikçiliğin, yaratıcılığın ve samimiyetin dijital alanda elde edilecek başarının temel unsurları olduğunu düşünüyorum. Giderek daha fazla marka dijital pazarlama alanında yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiriyor. Yeni trendleri, tüketici davranış ve alışkanlıklarını doğru okuyup hızla karşılık veren markaların veya kişilerin, dijitalde güçlü bir şekilde varlık göstereceğine inanıyorum. Bunun örneklerini önümüzdeki dönemde daha sık göreceğiz. Özellikle nitelikli bilgi ve tecrübe paylaşımının önümüzdeki yılın trendi olacağına inancım sonsuz. ”


MOM-Z 2012 konferansında Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin sosyal medyada tıklanma rekorları kıran “O tabak bitecek”, “Anne niçin baktın bana öyle kılavuzu” ve “Yavrum seni like ettim” videoları da gösterildi. Katılımcılar videoları ilgiyle ve eğlenerek izledi. 


Sosyal medyada Profilo başarısı 


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ilk olarak 2011 yılında Anneler Günü için “O tabak bitecek” viralini hazırladı. Sonrasında gelen “Niçin baktın bana öyle”, son olarak “Yavrum seni like ettim” videoları, sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı. 


“Yavrum Seni Like Ettim” videosunun izlenme sayısı Mayıs ayı itibari ile 1 milyon 600 bini aştı. Geçen yıl Kurban Bayramı nedeniyle hazırlanan “Anne, niçin baktın bana öyle?” videosu , en prestijli ödül organizasyonu olan 2011-2012 Kristal Elma’da birincilik ödülü aldı. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, reklamcılık sektöründeki başarılı çalışmaları ile Kristal Elma’da en çok ödül alan beyaz eşya markası oldu.Bu viral videonun 2012  Bilkent Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık Kulübü’nün düzenlediği "En İyi Reklam Ödülleri 2011"organizasyonunda aldığı ödülü de bulunuyor. 


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri  hakkında 

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü  beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası  BSH Grubu’nun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.


www. profilo.com.tr  



Geri Dön