29 / 03 / 2024

Profilo, İstanbulda üç yeni yetkili satıcı mağazası daha açtı!

Profilo, İstanbulda üç yeni yetkili satıcı mağazası daha açtı!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri İstanbul Anadolu yakasında aynı gün içerisinde, üç yeni Yetkili Satıcı Mağazası daha açarak İstanbuldaki bayi sayısını yükseltti



Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Değişim 2010 adı altında geçtiğimiz yıl başlattığı stratejik çalışma kapsamında bayi ağını yenilemeye ve genişletmeye devam ediyor. Değişim 2010 stratejisi çerçevesinde gerçekleştirdiği bayi yenileme çalışmaları kapsamında Profilo, Kasım ayında İstanbuldaki bayi sayısını ve böylece markanın görünürlüğünü daha da artıracak üç yeni bayi açılışını aynı gün  gerçekleştirdi. 1 Kasım 2011de açılan bayilerle birlikte Profilo, bundan böyle İstanbulun önemli ana arterlerinden biri olan Anadolu Yakasındaki Minibüs Caddesinde  de birçok noktada tüketicisiyle buluşacak.

Aynı gün Maltepede iki, Kadıköyde ise bir yeni bayi açılışı için düzenlenen törenler, BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg ve Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyrinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılışta bir konuşma yapan Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyri, 2010 yılının Profilo  markası için değişimin başlangıcı olduğunu belirterek, 2010 yılında hem de bayi yapımızı hem de ürün gamımızı değiştirdik. 2011de de değişmeye devam ettik ve satış adedi satış adeti ve pazar payı anlamında hedeflerimize ulaştık. Yeni bayi konseptimizin bu başarıda büyük bir rolü ve payı var. 2012 yılında da bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. dedi.
 
2012 yılı hedeflerinin İstanbul,  Ankara  ve İzmirde ve özellikle ana arterlerdeki ve AVM'lerde Profilo yetkili satıcılarının sayısını artırmak olduğunu belirten Kuseyri Özellikle konsept mağazalara yöneleceğimiz bu dönemde bayi mağazalarının iç ve dış tasarımıyla eskisinden daha modern ve daha sıcak bir yüze kavuşmasını  sağlayacağız. İki yıldan bu yana bayi çalışanlarına ürün, satış teknikleri gibi eğitimler veriyoruz ve bu eğitimler sayesinde artık bayilerimiz müşteri ilişkilerinde çok daha profesyonel ve bu da müşteri memnuniyetini artırmada önemli bir rol oynuyor şeklinde konuştu.

PROFİLO DAYANIKLI EV ALETLERİ HAKKINDA

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiyenin en köklü  beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.nin Çerkezköy Fabrikasında üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 1995 yılından beri uluslararası  BSH Grubunun güçlü ve köklü yerel beyaz eşya markasıdır.

 


Geri Dön