26 / 04 / 2024

Profilo küçük ev aletlerinde anneler gününe özel kampanya!

Profilo küçük ev aletlerinde anneler gününe özel kampanya!

Profilo dayanıklı ev aletleri her yıl olduğu gibi bu yıl da anneler gününe özel avantajlı kampanyalarla göz kamaştırıyor...




Profilo Dayanıklı Ev Aletleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü’ne özel avantajlı kampanyalarla  göz kamaştırıyor. Gündelik hayatı kolaylaştıran, annelere zaman yaratan Profilo’nun Küçük Ev Aletlerinden seçme ürünler özel fiyatlarıyla, en güzel “Anneler Günü” hediyesini arayanları bekliyor.

 

Titiz Anneler için Profilo Elekrikli Süpürgeler;

Profilo’nun Anneler Günü kampanyasına özel sunduğu  VC9PT2200 elektrikli süpürge

2.200 Watt’lık güçlü performansının yanı sıra Flow Sistemi, ProFiltre Hepa filtreleme sistemi, halı ve sert zeminler için süpürme başlığı, elektronik emiş gücü ayarı gibi özellik ve donanımlarıyla özellikle titiz annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Kompakt tasarım mor manolya rengiyle tüm annelerin hayatına renk katmaya hazırlanıyor.

 


Sağlığına önem veren annelere özel Profilo katı meyve sıkacağı;

Elma yeşili ve beyaz rengiyle estetik tasarımı  fonksiyonellikle buluşturan Profilo’nun katı meyve sıkacağı mutfaklarda fark yaratıyor. Özellikle sağlıklı yaşamaya önem veren annelerin vazgeçemeyeceği Profilo Katı Meyve Sıkacağı annelerin hayatına lezzet ve kolaylık katacak.

 

Hamarat annelerin vazgeçemeyeceği Profilo Blenderlar;  

Hamarat annelerin hayatanıtı kolaylaştıracak çelik ayaklı Profilo BL4540 blender, karıştırma kabı ve çırpma aparatı ile birlikte sunuluyor. En güzel kekler, muffinler, çörekler Profilo Blender ile yapılıyor.


Geri Dön