29 / 03 / 2024

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Gayrimenkul Danışmalık -10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi eş zamanlı olarak 23-24 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilecek.



Sektördeki yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Uluslar arası Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Projebeyaz; Neredeyse tüm sosyal donatılar dikey bir projede gerçekleşen Türkiye’de lider olmaya aday, Trafiksiz Yaşa! Sloganını vurgulayarak HELİS MORE projesiyle, bu önemli organizasyonda yerini alacak.

Ortadoğu pazarına uzun zaman önce giren Kuveyt de satış ofisi bulunan ve Suudi Arabistan ofisinin hazırlıklarını tamamlayan Proje beyaz Gayrimenkul Danışmanlık, İstanbul’un yükselen yıldızı Kartalda inşaatı devam eden HELİS MORE projesi ile Körfez yatırımcıları ve ziyaretçileriyle buluşturacak. 

Gayrimenkul Danışmalığına 360 derece hizmet veren firma; yani arsadan başlayıp sonrasındaki mülk yönetimine kadar hizmet veren tek firma olan Proje beyaz Uluslar arası Gayrimenkul Danışmalık firması Fuara bursa projeleri de dâhil ederek katılım sağlayacak. 


Bursa Botanik 224 

Bursa Green& Blue II


İstanbul Kartal’da Yükselen HELİS MORE. Trafiksiz Hayatı Yaşa.

İstanbul’un her noktasına araçsız ulaşım sağlayabilirsiniz.

Helis More projemizi 50.000 metrekare alanda karma bir proje olarak insaa ediliyor. Helis More, ulaşım aksının tam merkezinde yer alıyor. Şehrin tüm noktalarına araçsız ulaşım imkânı sağlayan eşsiz konuma sahip. Metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan Helis Mora, ayrıca E-5 Karayoluna cephe oluşu ile araç kullanmak istediğinizde size bağlantı yollarında zaman kaybettirmiyor

İstanbul’un her noktasına araçsız ulaşım sağlayabileceğiniz Helis More’dan, Kadıköy-Kartal arası metro ulaşımının yanı sıra  Marmaray  ve Metrobüs aktarması ile Atatürk Havalimanına kadar ulaşabileceğiniz gibi ulaşımın kalbindeki bu projeden metroyla Sabiha Gökçen Havaalanına, aracınızla Yüksek Hızlı Tren ve Hızlı Feribot’a sadece 10 dakikada ulaşarak, Sakarya, Bursa, Yalova, Eskişehir gibi şehirlerimize de trafiksiz Ulaşım kolaylığı sağlıyor. Bursa’yı ve İzmir’i İstanbul’a yakınlaştıracak Körfez Köprüsüne olan yakınlığı ile öne çıkıyor. 



Geri Dön