28 / 03 / 2024

Projelerin inşaat süreci 3 boyutlu görülebilecek!

Projelerin inşaat süreci 3 boyutlu görülebilecek!

3DLocationEarth.com, artık inşaat projelerinin yapım aşamalarını haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergileyecek …Google Earth 'e 3 boyutlu bina ekleme konusunda uzman 3DLocationEarth.com, inşaat sektörüne yönelik yeni bir uygulama daha başlatıyor



P100 'e yakın sektörden 35 bin mekanı ve 4 bin binayı 3 boyutlu olarak Google Earth üzerinde sergileyen 3DLocationEarth.com, inşaat sektörüne yönelik yeni bir uygulama başlattı. Uygulama ile artık konut projelerinin temelden teslimine kadar bütün yapım aşamaları, dönemler halinde 3 boyutlu olarak 3DLocationEarth.com üzerinden sergilenebilecek. Bu sayede maketten daire alan tüketiciler de, projenin o anda ne durumda olduğunu, inşaat alanına gitmeden oturdukları yerden, 3 boyutlu olarak inceleme şansına sahip olacak.



Google Earth 'e 3 boyutlu bina ekleme konusunda uzman 3DLocationEarth.com, inşaat sektörüne yönelik yeni bir uygulama daha başlatıyor. Yapımı tamamlanmış projelerin tanıtım ve pazarlamasını 3. Boyuta taşıyan ve böylece inşaat firmalarına önemli bir rekabet avantajı sunan 3DLocationEarth.com, artık henüz maket aşamasındaki projelerin de internet üzerinden 3D olarak pazarlanmasına olanak sağlıyor. Bu yeni uygulama sayesinde, temelden kaba inşaatına ve teslimat aşamasına kadar bir projenin tüm yapım süreci 3DLocationEarth.com ve projenin kendi internet sayfası üzerinden haritadaki gerçek yerinde ve o anki durumunu yansıtan 3 boyutlu modelleriyle sergilenebilecek.



Daire sahipleri, projenin o anki inşaat durumunu artık internetten 3 boyutlu görebilecek!

Türkiye 'nin ilk ve tek 3 boyutlu sektör rehberi 3DLocationEarth.com 'un inşaat sektörüne yönelik yeni uygulaması hakkında bilgi veren site yöneticisi Aybars Görpe, bu uygulamanın hem inşaat firmaları hem de maket üzerinden konut alan tüketiciler için önemli avantajlar sunduğunu söyledi. “Uygulama sayesinde inşaat firmaları, projelerinin gelişim sürecini, haritadaki gerçek yerinde ve o anki gerçek durumunu gösteren 3 boyutlu modelleriyle sergileyebilecek ” diyen Görpe, bu sayede inşaat firmasının, taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirdiğini internet üzerinden tüm müşterilerine izletebileceğini belirtti.



Uygulamanın, daha projede ortada yokken maket üzerinden konut satın alan tüketiciyi de rahatlatacağını söyleyen Görpe, “Daire sahipleri, projenin yapım sürecini merak ettiklerinde, sadece internete girerek inşaatın o anki durumunu haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak görebilecek ” dedi. Böylece tüketicinin, konut satın aldığı projenin yapımı ile ilgili içinde şüphe kalmayacağının altını çizen Görpe, bu sayede inşaat firmalarının da sahip oldukları güveni pekiştirebileceklerini vurguladı.


Geri Dön