26 / 04 / 2024

Pronet, Flatofis ailesine katıldı

Pronet, Flatofis ailesine katıldı

Türkiye'nin lider elektronik güvenlik firması Pronet, Flatofis'teki yerini aldı



Türkiye'nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi olan, çalışan mutluluğunu esas alan bir temel üzerinde yükselen ve ülkemizi yeni bir ofis anlayışıyla tanıştıran Flatofis'te Türkiye'nin lider elektronik güvenlik firması Pronet de yerini aldı.  

Büyük plazalardan, sıkışık iş ortamlarından bunalanlar, Sinpaş Yapı'nın Haliç'te yer alan Flatofis projesiyle yeni bir iş ve yaşam alanına kavuşma fırsatı bulmaya devam ediyor. Çalışan mutluluğuna ve verimliliğine büyük önem veren lider güvenlik firması Pronet de Flatofis ailesine katılan firmalar arasındaki yerini aldı. 

50.000'in üzerinde aktif güvenlik sistemi ve sayıları 500'ü aşan özel güvenlik projeleri ile Türkiye'nin lider güvenlik firması olan Pronet, ev ve iş yeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunmakta.

Pronet, bu gün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle 3 ay süren yoğun bir dekorasyon süreci sonunda, 520 kişilik profesyonel ekibi ile Flatofis'teki ofisine yerleşti. Şimdi tüm Pronet çalışanları, 4.250 metrekare genişliğindeki, akıllı ofis çalışma sistemine uygun, modern ve ferah çalışma ortamının avantajlarını yaşıyor. 

Mart 2010 itibarıyla % 83 doluluk oranına sahip olan Flatofis'te yer alan diğer firmalar arasında Samsung, Centrum, Sadecehosting, Prnet, Şafak Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Oksante, Alliance Grain Traders, Medimiks, Dağbaşı Hukuk, Katılım Medya ve Giz İç Mimarlık gibi firmalar bulunuyor.


Geri Dön