19 / 04 / 2024

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus ile evlere kolaylık!

Pronet Plus, belirlediğiniz senaryolara uygun anlık bildirimlerle evinizde olup bitenden hemen haberdar olmanızı da sağlıyor.



Kaliteli, hızlı, fark yaratan ve hayat kurtaran hizmetleriyle güvenlik sektörünün lider şirketi Pronet, Pronet Plus ile güvenlik sistemi kavramını yeniden yorumluyor. Sadece hırsızlık girişimlerine karşı önlem almakla sınırlı kalmayan ve 5 korumalı güvenlik hizmetiyle hayat kurtaran Pronet; acil sağlık, yangın gaz kaçağı, su baskını ve hatta dışarıda oluşabilecek tehlikelere karşı tam koruma sağlıyor. Pronet hizmetlerine ek olarak interaktif güvenlik ve görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini içeren Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi olan Pronet Plus ise bu sistemin uzaktan kontrol edilebilmesine imkan tanıyor.


Pronet Plus ile kullanıcılar alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabiliyor, sistemi kurmayı unutup evden ayrıldıklarında cep telefonlarına alacakları bildirimlerle uyarılıyor. Bunun için kullanıcının App Store ya da Google Play üzerinden akıllı cihazına Pronet Plus uygulamasını yüklemesi yeterli.


Geri Dön