28 / 03 / 2024

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile tehlikelere kapsamlı koruma!

Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor.




Tatilden döndüğünde evini bıraktığı gibi bulmak isteyenler, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile sadece hırsızlığa karşı değil; yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi tehlikelere karşı da önlem alıyor. Üstelik Pronet Plus uygulaması sayesinde, alarm sistemlerini uzaktan da yönetebiliyor, evlerinde neler olup bittiğini kontrol edebiliyorlar.


Tatil sezonuyla birlikte güvenlik ihtiyaçları da artıyor. Ev sahipleri, huzurlu bir tatil geçirmeyi umut ederken, başta hırsızlık olmak üzere yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi evlerinde yaşanabilecek tehlikeler yüzünden tatillerini endişeyle geçiriyorlar. Birçok ev sahibi, tatile çıkarken pencere ve balkon kapılarına ekstra kilit taktırmak, demir parmaklık yaptırmak, ışıkları açık bırakmak, anahtarlarını güvendiği birine emanet ederek evinin kontrol edilmesini sağlamak gibi önlemler almaya çalışıyor. Oysa bunların hiçbiri tek başına hırsızlığı engelleyemediği gibi yangın, gaz kaçağı ve su baskını gibi tehlikelere karşı da bir çözüm değil.


Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Pronet, sunduğu ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’ ile hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olayların yanı sıra acil sağlık ve panik durumlarına müdahaleyi de içeren kapsamlı bir hizmet sunuyor. Sistem, Pronet Alarm Haber Alma Merkezi tarafından 7/24 izlendiği için herhangi bir tehlike anında kullanıcı ortalama 10 saniye gibi kısa bir süre içinde aranıyor. Bu müdahale hızıyla dünya standartlarının üzerine çıkan Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, hayat kurtarırken verdiği hizmetle önemli bir fark yaratıyor. Ayrıca sistem, su baskını ve nem detektörleriyle su baskınlarına, ısı ve gaz dedektörleriyle de diğer tehlikelere karşı koruma sağlıyor.


Sistem, Pronet Plus uygulaması aracılığıyla uzaktan da yönetilebiliyor. Bu uygulamayla kullanıcılar, dünyanın öbür ucunda olsalar bile alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabiliyor, cep telefonlarına alacakları anlık bildirimlerle evlerinde ne olup bittiğini takip edebiliyor, alarm sistemini kurmayı unutup evden ayrıldıklarında Pronet Plus tarafından uyarılıyor. Kullanıcılar Pronet Plus’a ek olarak satın alabilecekleri Akıllı Video hizmeti sayesinde ise evlerini anlık video kliplerle görüntülü şekilde kontrol edebiliyor.


Geri Dön