20 / 04 / 2024

Pronto Tour Tanzanya'da otel inşa edecek!

Pronto Tour Tanzanya'da otel inşa edecek!

Uuslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor. Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek




Afrika pazarı, dünyanın krizde olduğu dönemde elverişlilik ve doğal kaynaklarıyla en çok dikkat çeken pazarlardan biri haline geldi. Başta Çin olmak üzere, çok sayıda uluslararası yatırımcının uğrak yeri olmaya başlayan Afrika, artık Türk turizmcilerin ajandasında da üst sıralarda yer alıyor.

 

Turizm şirketi Pronto Tour, Tanzanya'da Zanzibar adasında geçtiğimiz yıl aldığı arazinin üzerine bir yıl içinde bir otel inşa edecek. 


Pronto Tour Yönetim Kurulu Başkam Alı Onaran konuyla ilgili "Bu arazi üzerinde bir resort otel planlıyoruz. Malpler gibi bu ver. Zanzibar "da doğal Afrika'yı yaşıyorsunuz." bilgisini verdi. 


Önümüzdeki 10 yıl içinde dünya ticaretinde çok fazla pay alacağının artık bilinen bu gerçek olduğunu vurgulayan Onaran. hatta Avrupa'yı da geride bırakacağını ifade etti. "Afrika bunu ciddi şekilde ispatlayacağını da gösteriyor. Orada arak oturmaya başlayan bir yapı var. 




Ankara Ticari Hayat




Geri Dön