25 / 04 / 2024

Propa Aura Evleri 'nde 1.860 TL peşinatla 1 oda 1 salon!

Propa Aura Evleri 'nde 1.860 TL peşinatla 1 oda 1 salon!

Kartal Soğanlık 'ta, E-5 cepheli konumda yükselen Aura Deluxe Residence projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 186 bin TL 'den başlıyor. Projede ‘yüzde 1 peşinat ' kampanyası sürüyor



Propa İnşaat 'ın Kartal Soğanlık 'daki Aura Deluxe Residence projesinde bulunan daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, dubleks ve teraslı olarak çeşitlendiriliyor. 21 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Aura Deluxe Residence projesinin başlangıç tarihi Nisan 2010.

Propa İnşaat, projenin bitiş tarihini Aralık 2011 olarak açıkladı. Zemin olarak depreme dayanıklı bir bölge olan Kartal'da konumlanan proje, üstün ve modern mimari tasarımla hayata geçiriliyor. Denize kuş uçuşu 3 bin metre mesafede bulunun projede, 3. kattan itibaren tüm dairelerde panoramik manzara sunuyor. Modern ve estetik bir mimariye sahip olan projede, tüm daireler güney cepheye bakıyor.

Projenin sosyal tesisleri sadece site sakinlerinin ve misafirlerinin kullanımına açık olacak. Proje, karayolunun yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede olması ve Kartal, Pendik, Maltepe Denizyolu ulaşım noktalarına yakınlığı sayesinde, alternatif güçlü ulaşım akslarının kesiştiği bir noktada konumlanıyor.

Formula 1 pistine de yakın olan projenin çevresi alışveriş merkezleri ile donatılmış durumda, Maltepe Carrefoursa, Kartal M1 Tepe, Praktiker ve Real, Grandhaus, Pendik Park outlet Alışveriş Merkezlerine çok yakın olan proje, Viaport Outlet, Neomarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına tamamıyla hakim yapısıyla dikkat çeken Aura Residence projesinin üç cephesinden de yol geçiyor.

Propa Grubu, 38 yıllık tecrübeye sahip. şžirket yaptığı işlerin kalitelerinin ayrıcalığı için dünya normlarında çalışmaya hedefleyerek ISO 9001:2000 kalite belgesini Mayıs 2005'te almaya hak kazandı.

PROPA AURA'YI TERCİH ETMEK İçİN 10 SEBEP

1-Kartal'da... Anadolu Yakası'nın yeni çekim merkezi Kartal'da modern yaşam için Tüm daireler güney cepheli... Evimiz hep sıcacık olsun, güneş alsın diyenler için,
2-Deniz ve ada manzaralı... İstanbul'da oturup Marmara Denizi ve Adalar manzarası keyfinden mahrum olmamak için,
3-çok sportif... Uzaklara gitmeden sitenizin fitness salonunda, açık yüzme havuzunda, tenis, squash, basketbol, voleybol alanlarında spordan yaz kış uzak olmamak için,
4-çok sosyal... Akşam üstü kamelya ve çardakta komşularla çay partileri, cafede günün yorgunluğunu dostlarla paylaşmak isteyenler için,
5-çok güvenli... Tüm güvenlik donanımları ve personeliyle içim rahat demek isteyenler için,
6-Güçlü ulaşım ağı... Üç cephesinden yol geçen Propa Aura'da hem özel hem de toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşım için,
7-Stratejik konum... Karayolu, denizyolu hatta havayolu ulaşımının kesiştiği en yakın noktada olmak için,
8-Alışveriş merkezi... Eve dönüşte eksikleri almak, haftasonu keyifli vakit geçirmek için Carrefoursa'dan Real'e, Praktiker'den Tepe'ye, Pendik Park Outlet'ten Viaport Outlet'e hepsi ayağımın altında olsun diyenler için,
9-Rezidans ve Business Hizmetleri... Profesyonel yönetim, 24 saat resepsiyon, modern kapıcılık hizmetleri, yüksek donanımlı toplantı odaları, misafir karşılama servisi, rezervasyon sistemi gibi hizmetlerle 5 yıldızlı otel konforunda olmak için,
10-Kısaca keyifli, dinamik ve sosyal bir yaşam kültürü için...

136 bin TL'den başlayan fiyatlar, 1.375 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olma imkanı tanınan Aura Residence'de yüksek kira getirisi vaad eden home-ofis'ler müşterilerini bekliyor. Metro ve adliye sarayının açılmasıyla birlikte günden güne değer kazanan Kartal bölgesinin en merkesi konumunda bulunan Aura, zengin sosyal donatıları ve üstün hizmetleriyle ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

7/24 güvenlikli olarak residence hizmetlerinin sunulacağı projede, Aura Club ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkuru ile çocuk oyun alanları bulunuyor. çevresi AVM'ler ve hastanelerle donatılmış olan Aura, ev sahiplerinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek eşsiz bir proje. İstenirse daireler home office olarak da kullanılabiliyor. Bu da hem çalışan kesime hitap ediyor hem de projenin prim potansiyelini yükseltiyor.

GENEL ÖZELLİKLER

-KAPALI OTOPARKLAR

Site'nin ihtiyacına yönelik yeterli adette açık ve kapalı otopark alanları bulunacaktır. Site sakinlerine hizmet edecek otopark alanlarına giriş tek noktadan, kontrollü sağlanacaktır.

-GÜVENLİK

Kaçış yolları, yangın merdivenleri gibi mekanlar Acil Durum Aydınlatması ve Yönlendirmelerine sahip olacaktır. Site içinde kameralı güvenlik sistemi yapılacaktır. Site ve blok girişlerinde güvenlik elektronik sistemler ile de kontrollü olarak gerçekleştirilecektir.

-SOSYAL TESİSLER

Bina kurulum alanları dışında kalan arazi üzerinde açık yüzme havuzu yapılacaktır. Kurulacak sosyal tesis binasında, fitness center, sauna, çocuk oyun alanı bulunacak, ayrıca 1 adet tenis kortu ve ortak kullanımlı basketbol-voleybol sahası imal edilecektir. Havuz kenarına veya savak altına duş wc ve soyunma odası yapılacaktır. Blok zemin katlarında uygun alanlar siteye hizmet eden ticari birimler olarak değerlendirilebilir.

Propa Aura  Evleri projesinde 48 metrekarelik stüdyo daireler 136 bin lira ile 149 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 61 metrekare 1+1 evler 186 bin lira ila 209 bin liraya, 63 metrekare 1+1'ler 225 bin liraya, 70 metrekare 1+1'ler 194 bin lira ila 254 bin liraya, 72 metrekare 1+1'ler ise 265 bin liraya satılıyor.

Propa Aura Residence projesinde 64 metrekare teraslı 1+1'ler, 79 ve 89 metrekare bahçeli 1+1'ler, 104 metrekare teraslı 2+1'ler 110 metrekare 2+1'ler, 121 ve 128 metrekare bahçeli 2+1'ler ve 118 metrekare 3+1 konut tiplerinin hepsi satıldı.

Aura Deluxe Residence projesinde Finansbank 'tan yüzde 50 peşinatla 48 ay, yüzde 35 peşin ödemeyle 36 ay sıfır faizle vade uygulanıyor. Aura Residence 'ta konut bedelinin yüzde 1 'i peşin ödeniyor, yüzde 25 'i Haziran 'da kalanı banka kredisiyle ödeniyor. Minimum peşinat miktarı 1.360 lira olarak belirlendi. Aylık taksitler ise 1.375 TL'den başlıyor.

Aura Deluxe Residence projesinde tapu teslimleri hemen yapılıyor. İki blok halinde tasarlanan projede bloklar zemin + 16 katlı olarak inşa ediliyor. 8 dönüm alan üzerinde yükselen proje 195 konuttan meydana geliyor.

0216 671 19 21

www.propaaura.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön