23 / 04 / 2024

Propa İnşaat'tan başarılı mimarlara Dubai tatili

Propa İnşaat'tan başarılı mimarlara Dubai tatili

Propa İnşaat Aura Kartal'ın projesini altı ayda tamamlayan Sözüneri Mimarlık ekibine Dubai gezisi hediye etti



İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Propa İnşaat, çok yakında Kartal'da, E-5 aksında özel bir rezidans-home office projesine başlıyor. 8 bin metrekare alan üzerinde, iki blokta toplam 224 konuttan oluşan PROPA AURA Kartal, sahip olduğu “ilk”lerle İstanbul'un tam donanımlı delüks rezidans projelerinden biri olmaya aday. PROPA AURA Kartal'ın mimari projesini ise Bursa'nın en büyük mimarlık ve mühendislik şirketlerinden biri olan ve şu an 40 bin kişilik Bursa stadının projesini başarıyla yürüten Sözüneri Mimarlık tasarladı. Mimari projeyi altı ay gibi kısa bir sürede eksiksiz olarak tamamlayan Sözüneri Mimarlık ekibine ise Propa İnşaat'ın hediyesi dört günlük Dubai gezisi oldu.
 
Bugün kadar Propa İnşaat AŞ'nin Bodrum ve İstanbul projeleri, ÇorluPark Konutları ile AVM ve yurt dışına verilen inşaat teklifleri için yapılan projeler için faaliyet gösteren Sözüneri Mimarlık, yaşamı kolaylaştıran ve Türkiye'de hayata geçirilecek birçok yenilik taşıyan PROPA AURA Kartal projesini tamamlayarak resmi izinler için başvuru yaptı. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, cephede benzersiz bir görünümün yanında uzaktan kumandalı deprem uyarısı, kat otomatları gibi hayatı kolaylaştıracak ancak pahalılaştırmayacak, konforu arttıracak ancak uyumu zorlaştırmayacak çözümler eklenince ortaya benzersiz bir proje çıktığını vurguladı. PROPA AURA Kartal ile 30 milyon dolar ciro hedeflediklerini ifade eden Özçiçek, Mart ayında projenin inşasına başlanacağını belirtti.
 
AURA Kartal için hem Propa'nın hem de Sözüneri Mimarlık'ın gece gündüz demeden çok özverili bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Özçiçek, Sözüneri Mimarlık çalışanlarının bu başarısını ödüllendirmek için bir sürpriz yaparak tüm ekibe Dubai'de dört günlük bir tatil hediye ettiklerini açıkladı. Bu ödülle tüm ekip hem PROPA AURA Kartal projesinin yorgunluğunu üzerinden atacak hem de Propa'nın 2010 ortalarında İstanbul'da hayata geçirmeye hazırlandığı büyük bir proje için mimarlık ve inşaat alanındaki dünyadaki gelişmelerin Dubai'ye olan yansımalarını inceleme fırsatı yakalayacak. 
 
0212 347 02 89

www.propa.com.tr


Geri Dön