23 / 04 / 2024

Propa Ofis Projesi'nde yaşam Temmuz'da başlıyor! Metrekaresi 40 dolara!

Propa Ofis Projesi'nde yaşam Temmuz'da başlıyor! Metrekaresi 40 dolara!

A plus bir ofis projesi olan Propa OFİS'te yaşam Temmuz ayında başlıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 40 dolar olarak belirlendi...



Propa İnşaat, yakında şirketlerin ve çalışanların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Propa İnşaatın Zincirlikuyuda hayata geçirdiği Propa OFİS, Temmuz ayı sonunda tamamlanıyor. A plus bir ofis projesi olan Propa OFİS, merkezi konumu, 4 bin 100 metrekare kapalı alanı, geniş ve ferah çalışma alanları, akıllı ve modern yapısıyla bölgeye değer katmaya ve şirketlerin favorisi olmaya aday Ofisler, metrekaresi 40 dolardan başlayan fiyatlarla kiralanacak. Projede yaşamın Temmuz ayında başlaması planlanıyor...

Zincirlikuyuda Propanın şirket mülkiyeti olan arsa üzerinde inşa edilen Propa OFİS, firmanın ses getirecek projelerinden biri.  Propa OFİSin toplam 4 bin 100 metrekare A sınıfı standartlarda kiralanabilir ofis alanı bulunuyor. 300 metrekare büyüklüğünde açık ofis alanlarının yer aldığı projede, her 100 metrekareye bir araçlık otopark imknı sağlanacak. Kafeterya ve restoranı da bulunan Propa OFİS, iş dünyasının ayrıcalıklı meknları arasına girmeye hazırlanıyor.

Çalışma ortamının, çalışanların motivasyonunu büyük ölçüde etkilediğini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, bu projedeki ofislerde konfor için her türlü ayrıntının göz önüne alındığını söyledi. Bölgeye büyük değer katacak Propa OFİSe şimdiden yoğun talep olduğunu belirten Özçiçek, şu an giydirme cam cephesinin montajı devam eden projenin Temmuz ayı sonunda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

İstanbulun ve Türkiyenin en işlek caddesi olan Büyükdere Caddesine 20 metre mesafede yer alan Propa OFİS, E-5 ve TEMe de oldukça yakın. Esentepe metro durağına ise sadece 15 metre mesafede bulunuyor. Proje, gerek merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı gerekse mimarisi ile dikkat çekiyor.

0212 347 02 89
http://www.propa.com.tr/propa-ofis.php


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön