20 / 04 / 2024

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.




Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projeden ev alanlar, karlı bir yatırım yapmış olmanın heyecanıyla dairelerini teslim aldılar.


Zincirlikuyu metro istasyonuna 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesi ile yatırımcıların yakın markajındaki Propa Plus Residence’ta daire teslimleri başladı. Anahtarlarını teslim alan Propa sakinleri, şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’a ilk adımlarını attı.


Projede ev artı ev konforu sunuluyor


Daire teslimine ilişkin açıklamada bulunan Propa CEO’su Can Özçiçek, “Propa Plus Residence butik bir proje. Projede ev artı ev konforu sunuluyor. Üst katta eviniz, alt katta ev sıcaklığında size özel alanlar bulunuyor: Sinema odası, Plus lounge, toplantı ve davet odası, spor salonu ve pilates stüdyosu bunlardan sadece birkaçı” açıklamasını yaptı.


Şehitler Köprüsü 400 metre


Sadece 38 özel rezidanstan oluşan ve İstanbul'un yaşam ve yatırım değeri en yüksek bölgelerinden Zincirlikuyu'nda yapımı tamamlanan Propa Plus'ta daireler, ister ofis ister konut olarak kullanılabiliyor. Gayrettepe metro istasyonuna 300 metre, Şehitler Köprüsü’ne ise 400 metre mesafede yer alan proje, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Yüksek prim getirisi


Propa CEO’su Can Özçiçek, 3. havalimanı metro istasyonunun ilk istasyon durağının Gayrettepe'de olması nedeniyle bu lokasyondaki projelerde kısa sürede çok yüksek prim getirisi olacağına dikkat çekti ve “Gayrimenkul yatırımı açısından yüksek prim getirmesini beklediğimiz projemizi tamamladık ve anahtar teslimine başladık. Bu özel projeye yatırım yapan herkes kazançlı çıktı” dedi.


Adres : Kore Şehitleri Cad. Zincirlikuyu-Beşiktaş/İstanbul


Tel : 0212 347 39 90

Web : http://www.propaplus.com/


Geri Dön