19 / 03 / 2024

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.



Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı. Propa CEO’su Can Özçiçek, “Gayrimenkul yatırımı açısından İstanbul’un en karlı lokasyonlardan birinde yer alan projemizde Mart 2017’de teslimlere başlıyoruz” diyor.


İstanbul’un 3’üncü Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak metro hattının başlangıç durağının bulunduğu Levent - Zincirlikuyu’da konut metrekare fiyatlarının çok yakın gelecekte uçması bekleniyor. Bölgedeki en önemli markalı konut projelerinden biri olan Plus Residence’da son üç daire, çok uygun ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.


48 aya sıfır faiz imkanı

2017 yılının Mart ayında yaşamın başlaması beklenen projede son üç daire için 48 ay vadeye sıfır faiz uygulanacak. Kampanya için örnek ödeme planı şöyle:


Daire Tipi: 70 m2 1+1

Özel İndirimli Daire Fiyatı: 675.000 TL

Peşin Ödeme: 200.000 TL

3 Ara Ödeme: 75.000 TL

48 Ay Faizsiz Sabit Ödeme: 5.000 TL


Gayrimenkul sektöründe “limited edition” sloganıyla faaliyet gösteren Propa’nın Levent-Zincirlikuyu’da yer alan Plus Residence projesi, 3’üncü havalimanı metro hattının başlangıç noktasına yakınlığının yanısıra, İstanbul’un en bilinen sanat merkezlerine, AVM’lerine, gezinti alanlarına, restoranlarına, otobüs, metro ve metrobüsten oluşan ulaşım hattına en yakın lokasyonda bulunuyor.


Yüksek prim getirisi

Propa CEO’su Can Özçiçek, 3. havalimanı metro istasyonunun ilk istasyon durağının Gayrettepe'de olması nedeniyle bu lokasyondaki projelerde kısa sürede çok yüksek prim getirisi olacağına dikkat çekiyor ve “Gayrimenkul yatırımı açısından yüksek prim getirmesini beklediğimiz projemizde Mart 2017’de teslimlere başlıyoruz” diyor.


Can Özçiçek, hem yatırım hem oturum amaçlı alım yapılabilecek proje hakkında şu değerlendirmeyi yapıyor: “Bugüne kadar birçok A sınıfı gayrimenkul projeleri geliştirdik. Ana hedefimiz, müşterilerimize konfor, kalite, konsept ve lüksü bir arada sunmaktı. Bunda da başarılı olduğumuzu görüyoruz. Öyle ki, projelerimizle sunduğumuz olanaklar sayesinde, yatırım amaçlı daire almak için gelenlerin dahi oturum amacına yöneldiğine şahit olduk.” 


Tasarım kadrosuna güveninin özellikle altını çizen Can Özçiçek, “Projelerimizde en iyi tasarımcılarla çalışıyoruz. Sadece lüks değil; özgür, yenilikçi ve konforlu bir yaşam tarzı sunuyoruz. Konsepti çatı olarak konumlayıp, fonksiyonel yaşam alanları yaratıyoruz. Form ve fonksiyon dengesi gözetiyoruz. Görsel anlamda tatmin düzeyi bizim için yeterli değil. Görsel tatmin, ruhsal tatminle bütünleştiğinde bir anlam ifade ediyor. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak, tasarımları kullanışlılıkla bütünleştiriyor, böylece müşterilerimizde görsel ve ruhsal tatmin yaratmaya odaklanıyoruz” diye konuşuyor.


Projede yok yok

Propa’nın bu lokasyondaki beşinci projesi olan Plus Residence’da, spor salonu, pilates stüdyosu, hazır ofis ve toplantı odaları bulunuyor. Resepsiyon, 7 gün 24 saat güvenlik, kapalı otopark, dairelere özel depo alanları da sunulan diğer hizmetlerden.


Web: http://www.propaplus.com/


Geri Dön