18 / 04 / 2024

Propa Vista Kartal'da kendi evinizi oluşturabilme özgürlüğü!

Propa Vista Kartal'da kendi evinizi oluşturabilme özgürlüğü!

Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman yapıldı. Vista projesinde alıcı, evini kişisel tercihlerine göre oluşturabilme özgürlüğüne sahip.



Propa Vista hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Metro ve E-5’e doğrudan bağlantıya sahip Propa Vista projesinde, ön lansman yapıldı. Vista projesinde alıcı, evini kişisel tercihlerine göre oluşturabilme özgürlüğüne sahip.


E-5 üstünde ayrıcalıklı bir noktada konumlanan projede 246 ev ve 13 mağaza yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1 seçeneği ve 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği tüketicinin beğenisine sunuluyor. 2+1 tip dairelerde, özellikle kapalı mutfak, balkon ve ebeveyn banyo tercihleri göz önünde bulunduruluyor ve kullanıcı evini dilediği gibi oluşturabiliyor.


Propa Vista projesiyle Anadolu Yakası’na ilk kez “kullan - öde” sistemi geliyor. Tamamı güney cepheli ve Adalar manzaralı evlerde özellikle kapalı mutfak, balkon ve ebeveyn banyo tercihleri göz önünde bulunduruldu. 


Proje alanı, E-5’e 90 metre uzunluğunda cepheye sahip olmasının yanı sıra, Yakacık Adnan Kahveci Metro İstasyonu’na sadece 10 metre uzaklıkta. Proje, konum avantajıyla benzersiz ulaşım kolaylığı sunuyor.


Propa Vista, birçok yeniliği de bünyesinde barındırıyor. Site sakinlerinin gündelik tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri “Vista Çarşı”; proje önünde kentsel buluşma noktası niteliğinde tasarlanan “Vista Meydan”; kişiye özel kullanım alanları sunan “Vista Plus” bunlardan sadece birkaçı. 


Proje önünde yer alan “Vista Meydan”, kentin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan bir buluşma noktası olarak öne çıkıyor. E5’te direkt girişe sahip olan ve metro istasyonunun önüne açılan “Vista Meydan”, Türkiye’nin önde gelen markalarını bünyesinde barındıran ve cadde mağazaları konseptine sahip “Vista Çarşı”ya açılıyor. 


Vista Meydan ve Vista Çarşı’nın bölgede önemli bir buluşma ve çekim noktası olacağını söyleyen Propa CEO’su Can Özçiçek; “Propa Vista’da yaşayanların tüm gündelik ihtiyaçlarını sadece bir asansör mesafesinde karşılayabilecekleri bir mağaza karması oluşturduk. Mağaza karması, kaliteli yeme-içme, pastane, kahve zinciri ve süpermarket karmasından oluşuyor. Şimdiden Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri markalarla ön anlaşmalarımızı yaptık. Projenin önünde tasarladığımız meydan ve bu meydana açılan cadde mağazaları projede eşsiz bir konsept ve uyum oluşturdu. Gerek E-5 üstündeki konumumuz, gerekse metronun ve toplu taşıma duraklarının tam önümüzde bulunuyor olması, Propa Vista’nın konum ayrıcalığını ve ulaşım kolaylığını da ön plana çıkarıyor. Projede sunduğumuz tüm yenilik ve özelliklerin bir bütün olarak, hem bölgemize hem de yatırımcılarımızın hayatına önemli bir değer katacağına inanıyorum” diyor. 


Propa Vista projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0216 452 10 65 numaralı telefonu arayabilir veya www.propavista.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 



www.propavista.com





Geri Dön