20 / 04 / 2024

Proplan, 2011 yılında 18 projede yer aldı!

Proplan, 2011 yılında 18 projede yer aldı!

Proplan, inşaatta yönetime odaklandı ve 2011 yılında 18 projede yer aldı...



Havalimanı, otel, rezidans, konut, alışveriş merkezi gibi projelerin yönetim ve yapım yönetimi alanında çalışan ProPlan, aralarında Azerbaycan Heydar Aliyev Havalimanı, Akasya Acıbadem, Başiktaş’ta yapımı süren yedi yıldızlı Shangri-La Oteli, Dumankaya Modem, Hilton, Garden Inn Otel, Aqua Florya AVM, Çeşme Marina, Türkmenistan Türkmenbaşı Havalimanı ve Dubai MajesticTower’ın bulunduğu projelerde yer aldı. ProPlan, 2011 yılında 18 projede yer aldı.



Proplan’ın, 40 yıllık bir iş tecrübesini temel alarak 2005 yılında kurulmuş bir firma olduğunu aktaran ProPlan Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Özber, ProPlan çatısı altında yurtiçinde ve yurtdışında başardı projelere imza attıklarını söyledi. Gökhan Özber, “2011 yılı içinde havaalanı, otel, konut, karma yapı, iş merkezi başta olmak üzere 1.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına sahip 18 projede yer aldık. 2012 yılı içinde hem yurt içinde hem de uluslararası pazarda verdiğimiz proje yönetim hizmetinden bir adım öndeki konumumuzu güçlendirmeyi planlıyoruz” dedi. Amaçlarının “Proje Yönetim’ anlayışının sektöre neler katabileceğini göstermeye çalışmak olduğunu dile getiren Özber, sahip oldukları bilgi ve tecrübeyle müşterilerinin yatırımına değer katarak, kazanca dönüştürdüklerini aktardı. Özber şöyle konuştu: “İlk olarak yatırımların ön planlamasını yaparak inşaat fizibilite raporlarını hazırlarız. Yapım yöntemleri alternatifli olarak geliştirilerek, kaliteyi düşürmeden müşteri için en karlı olan metodu seçeriz. Uygulama detaylarında optimum çözümler üretiriz. ProPlan olarak hedeflenen işin tek seferde yapılmasını sağlayarak zamandan ve bütçeden tasarruf sağlarız. Projelerin gelişimini, tasarımını, tasarım koordinasyonunu, planlamasını, yapımını, işletmesini ve değerlendirmesini yönetiyoruz. Bu sayede projenin son aşamasına kadar aktif bir kontrol sağlıyoruz. Zaman, kalite ve bütçe üçgeninde sıfır hata payıyla çalışıyoruz.”

Yatırımcı olarak değerlendirilebilecek her tür kurumdan talep aldıklarını anlatan Gökhan Özber, “Esasen proje yönetim değişik sektörlerden her tip yatırımcıya hitap edebilecek bir yapıdadır. Türkiye’de talep şu an için özellikle üst yapı projeleri olan konut, alışveriş merkezi, rezidans,otel ve karma yapı işlerinde gelişmekte” yorumunu yaptı. 

Dünya



Geri Dön