26 / 04 / 2024

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.



PURSAKLAR Belediyesi, Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni muhtarlık hizmet binası yapıyor.


Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık hizmet binalarından biri daha Saray Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa ediliyor. Maliyeti en aza indirmek için kendi imkanlarıyla çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Saray Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor. İnşaatı hızla devam eden muhtarlık binası, mahalleye de yeni bir görünüm kazandıracak. Yapılan konak görünümlü muhtarlık binası içerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği bölümler yer alıyor.


Şu an Saray Fatih Mahallesi Muhtarlığını kullanan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı, yeni binanın tamamlanmasıyla kendi mahallelerinde hizmet edecek.


Hürriyet 


Geri Dön