28 / 03 / 2024

Pursaklar'da 1.8 milyon TL'ye kiralık 6 işyeri!

Pursaklar'da 1.8 milyon TL'ye kiralık 6 işyeri!

Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından Şehit Salim Akgül Sosyal Tesisleri'ndeki 6 adet dükkan ve 1 adette lokal 10 yıllığına kiralama ihalesi 12 Mart 2015 tarihinde yapılacak.



TAŞINMAZ MAL KİRAYA VERİLECEKTİR


Pursaklar Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait Alaaddin Keykubat Sokak 95278 ada 1 parselde yer alan Şehit Salim Akgül Sosyal Tesislerindeki 6 Adet dükkan ve 1 adette lokalin toplam 493,44 metrekare büyüklüğündeki sosyal tesisin 10 (On) Yıllığına kiralanacak.


KİRALAMA İHALESİ


1 - İdareye İlişkin Bilgiler             :

1.1. İdarenin:

a) Adı                                           :  Pursaklar Belediye Başkanlığı

b) Adresi                                      :  Mimar Sinan Mah. Yavuz Bulvarı Ballıbaba Sok. No: 35 Pursaklar/Ankara

c) Telefon Numarası                     :  312 5271414/116-120

ç) Faks Numarası                         :  312 5271412

d) Elektronik Posta Adresi           :  [email protected]

e) İhaleyi Yürütecek Müdürlük    :  Pursaklar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

1.2. İstekliler, ihaleye ilişkin bilgileri yukarıdaki adres ve numaralardan görevli personelle irtibat kurmak suretiyle temin edebilirler.

2 - İhale konusu işe ilişkin bilgiler;

2.1. İhalenin konusu; Mülkiyeti Belediyemize ait Alaaddin Keykubat Sokak 95278 ada 1 parselde ta yer alan Şehit Salim Akgül Sosyal Tesislerindeki 6 Adet dükkan ve 1 adette lokalin toplam 493,44 m2 büyüklüğündeki sosyal tesisin Kiralanmak suretiyle ihale edilmesi, 5393 sayılı Belediye Kanunun 15. maddesinin (h) fıkrası gereğince, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, 35/a maddesi gereği 36. maddesine göre 12.03.2015 tarihinde aşağıda belirtilen saatlerde Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilmek suretiyle 10 (ON) yıllığına kiralanacaktır.


Mahalle: Merkez

Bulvar: Turgut Özal

Kullanım Amacı: 6 Dükkan +1 Lokal

Alanı (m²): 493,44 

Vasfı: İşyeri

Muhammen Bedel %18 KDV hariç : 1.800.000,00 TL

Geçici Teminat (Min. (%3): 54.000,00 TL

İhale saati: 10:15


2.2. İhaleye ait (varsa) diğer bilgiler: İhale Şartnamesinde belirtilmiştir.

2.3. İhalenin Yapılacağı Adres: Merkez Mah. Belediye Cad. No: 3     4.Kat Encümen Toplantı Odası Pursaklar/Ankara

3 - İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri:

2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesine göre ihale edilerek kiraya verilecek 6 adet dükkan ve 1 adette lokal için verilen teklifler kapalı zarf içerisinde İhale Komisyonuna iletilmek üzere Pursaklar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilecektir. Zarfın içerisinde teklif mektubu ile birlikte aşağıda istenen belgeler bulunacaktır. İsteklilerin Teklif zarflarını ihale saatine kadar Belediyemiz 5.Kat Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Kati teminat ihale bedelinin %6’sıdır. İlk yıla ait kira Bedeli, kira sözleşmesinin imzalanmasından önce 1 (bir) yıllık peşin olarak yatırılacaktır.

3.1. Muhammen Bedelin %3’ ünden az olmamak üzere geçici teminat yatırılacaktır.

3.2. İstekli Gerçek Kişi İse:

a) Kanuni ikametgâh belgesi (Telefon ve varsa fax numarası belgeye eklenecektir.),

b) Noter tasdikli imza beyannamesi,

c) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi,

ç) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,

d) Şartnamede belirtilen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz, belge veya bankalardan alınmış Geçici teminat mektubu (Devlet tahvili veya hazine kefaletine haiz tahviller kabul edilir.)

3.3. İstekli Tüzel Kişilik İse:

a) İsteklinin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından veya diğer resmi makamlardan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale yılı içinde alınmış belge,

b) Şirketin imza ve yetki sirkülerinin veya şirket adına ihaleye girecek kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname ve vekile ait imza sirküleri,

c) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi ve telefon bildirmesi (Yazılı olarak),

ç) Şartnamede belirtilen geçici teminatın ödendiğine dair makbuz, belge veya bankalardan alınmış Geçici teminat mektubu (Devlet tahvili veya hazine kefaletine haiz tahviller kabul edilir),

d) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası imzalanmış şartname,

4 - Konu ile ilgili şartname ve eklerin satış bedeli ihale için 100,00 TL’dir. Doküman satın almayanlar ihaleye iştirak edemezler. İhale dokümanı Mimar Sinan Mah. Yavuz Bulvarı Ballıbaba Sok. No: 35 Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilecektir.

5 - İhaleye iştirak edenler şartnameyi kabul etmiş sayılırlar.

6 - Teklifler, ihale (son teklif verme) tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz.

7 - İstekli, Ayrıca Kira Bedeli üzerinden %18 KDV ödeyecektir.

8 - İhale yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni serbesttir.


Geri Dön