24 / 04 / 2024

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Bulvar Home

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.



Pusula İnşaat  Bulvar Home  fiyat listesi konutların cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projenin Mart 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Bulvar Home Beylikdüzü'nde daireler 66 ve 77 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 292 tane daire ve 32 tane mağazadan meydana geliyor. 


Ödeme koşulları doğrultusunda 48 ay vade farksız taksit avantajı sunan Bulvar Home Residence İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Sadece 1+1 dairelerin bulunduğu Beylikdüzü Bulvar Home Rezidans  Pusula İnşaat  imzası taşıyor. Projede dükkanların alanları 45 - 250 metrekare olarak dizayn edildi. 

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Bulvar Home Evleri'nde 69 metrekarelik 20 dairenin fiyatı 139 bin TL olarak belirlendi. Projede yürüyüş yolu, 7/24 güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, hamam, yüzme havuzu, fitness, basketbol sahası, 2 katlı kapalı otopark ve sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Tel: 0212 854 11 04

Web: http://www.pusulainsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön