18 / 04 / 2024

Quant Residence, avantajlı fiyatları ile yoğun ilgi görüyor!

Quant Residence, avantajlı fiyatları ile yoğun ilgi görüyor!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Ümraniye Şerifali’de, İstanbul Finans Merkezi’nin yakınında konumlanan Quant Residence, moden mimari çizgisi, ferahlığı ve şehrin stresine karşı sunduğu kat bahçeli daire alternatifleri ile dikkat çekiyor.



Quant Residence, Kraton İnşaat güvencesinde İstanbul Finans Merkezi’ne oldukça yakın olan konumu, ferah ve konforlu daire alternatifleri, avantajlı fiyatları ile markalı konut arayışındaki tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor.


Kraton İnşaat tarafından Ümraniye Şerifali’de, İstanbul Finans Merkezi’nin yakınında konumlanan Quant Residence, moden mimari çizgisi, ferahlığı ve şehrin stresine karşı sunduğu kat bahçeli daire alternatifleri ile dikkat çekiyor.


“Hareketlilik” anlamına gelen Quant Residence'ın sınırlı sayıdaki bazı daireleri 30 - 35 metrekarelik, yüksekliği 6 metre olan bahçe terasları bulunuyor. Panoramik şehir manzarasının izlenebileceği projede; açık yüzme havuzu, fitness center, spa, buhar odası, çocuk oyun parkları, 24 saat güvenlik hizmeti ve 3 kat kapalı otopark hizmetleri yer alıyor.


Tamamlanmasının ardından 30 bin kişiye istihdam sağlayacağı öngörülen İstanbul Finans Merkezi’ne olan yakın konumu sebebiyle, bu bölgede çalışacak kesimin ve yatırımcıların ilgi odağı olan  Quant Residence  markalı konutta Anadolu Yakası’na odaklanan Kraton İnşaat’ın Şerifali’de hayata geçireceği ilk proje olma özelliğini taşıyor. İFM bölgesinde çalışacak üst ve orta düzey yöneticilerin yaşam tarzına uygun olarak tasarlanan proje 4 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok kapsamında 88 konut ve 5 ticari birimden meydana geliyor. İnşaatına Mayıs 2013’te başlanan, 16 katlı residence ve 6 katlı ofis bloğundan oluşan projede; 66 metrekare 1+1, 110 metrekare bahçe katlı 1+1, 135 metrekare 2+1, 150 metrekare 3+1, 210 metrekare dubleks ve bahçe dubleks ile 280 metrekare 4+1 penthouse olmak üzere 6 tip daire seçeneği bulunuyor.



projeye sor



Geri Dön