26 / 04 / 2024

Quant Resıdence görücüye çıktı! 250 bin liraya 1+1!

Quant Resıdence görücüye çıktı! 250 bin liraya 1+1!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Kraton İnşaat’ın Ümraniye Şerifali Bölgesi’nde inşasına başladığı ilk projesi Quant Resıdence’dan 0 peşinatla daire ya da ofis almak mümkün. Aralık, 2014’te teslim edilecek projede daire fiyatları 250 Bin TL’den başlıyor...



Mayıs 2013’te inşasına başladıkları Quant Residence, Uluslararası Finans Merkezi'nin yükseleceği , merkezi bölgelerinden Şerifali'de 4,000 metrekare alana sahip ve 16 kat residence ve 6 kat ofis bloklarından oluşmaktadır. 16 katta, 70 konutun sunacağı yaşam alanları ile 7 katlı 4 bin metrekarelik ofis bloğu ile iş ve özel yaşam gereksinimlerine yanıt verecek biçimde tasarlanan projenin daire fiyatları 250 Bin TL’den başlıyor.


6 farklı seçenek


Aralık 2014'te teslimini gerçekleştireceklerini dile getiren Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Aydeniz,   “hareketlilik” anlamına gelen Quant Residence'ın 66 metrekare 1+1, 110 metrekare bahçe katlı 1+1, 135 metrekare 2+1, 150 metrekare 3+1, 210 metrekare dublex ve bahçe dublex ile 280 metrekare 4+1 Penthouse daire olmak üzere 6 tip daire seçeneği bulunduğunu, kimi dairelerin 30 - 35 metrekarelik, yüksekliği 6 metre olan bahçe teraslara sahip projede konut sakinlerinin panoramik bakı ile şehir manzarasına izleyebileceklerini belirtti.  Açık yüzme havuzu, fitness center, spa, buhar odası, çocuk oyun parkları, 24 saat güvenlik hizmeti ve 3 kat kapalı otopark hizmetinin de projede yer aldığını sözlerine ekledi.


Otopark değil konut satıyoruz


Konut satışlarında net ve brüt metrekare tartışmasına dikkat çeken Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Meriç,  Quant Residence  projesinde metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL’den başladığını, bu fiyatın tapuya işlenecek olan net metrekare fiyatı olduğunun altını çizdi. Birçok markalı konut projesinde tüketicilerin yanıltıldığını ifade eden Ömer Meriç, “Kimi markalı projelerde fiyatlandırmalar brüt metrekareler üzerinden yapılıyor. Örneğin, daire büyüklüğü 80 metrekare olarak açıklanıyor, Tüketici 80 metrekare kare ev aldığını düşünerek parasını ödüyor. Ancak bu metrekarenin içine yeşil alanlar, otopark alanları, depo alanları gibi alanlarda dahil ediliyor. Tüketici 80 metrekarelik ev satın aldığını düşünürken, 40 metrekarelik bir evle karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla tüketici ev satın almak yerine otopark, depo alanı vb. satın almış oluyor. Kraton İnşaat, otopark değil konut satıyor. Biz fiyatlarımızı açıklarken net metrekare üzerinden fiyatlarımızı açıklıyoruz” açıklamasında bulundu.


Haliç’i Dönüştürecek


Kraton İnşaat Anadolu Yakası’na odaklanacak. Bir yandan da Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirecek. Haliç Bölgesinde  kentsel dönüşüm projeleri tasarlayan Kraton inşaat 5 yılda 3 bin konut inşası hedefliyor. Kraton İnşaat’ın 1 yıl içinde tamamlamayı hedefledikleri Quant Residence, ilk konut projesidir.


Telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com


projeye sor



Geri Dön