26 / 04 / 2024

Quant Residence satılık daire!

Quant Residence satılık daire!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Quant Residence satılık daire satış fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Quant Residence Ümraniye Şerifali projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'ye bağlı Şerifali bölgesinde inşa ediliyor olan  Quant Residence  projesi Kraton A.Ş tarafından yükseliyor. Ümraniye Quant Residence projesi 67 konuttan oluşuyor.


Quant Residence satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. 2 blok olarak tasarlanan Quant Residence Ümraniye projesinde bloklar 5 ve 17 katlı olarak yükseliyor.


Quant Residence Ümraniye satış ofisi ile 0216 499 15 10 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Quant Residence Ümraniye projesinde teslimlerin 2015 yılı Haziran ayında yapılması hedefleniyor.



Quant Residence satılık daire!


Quant Residence satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ümraniye Quant Residence projesinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yüzme havuzu, spa, sauna, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. 4 bin metrekare alan üzerinde yükselen Quant Residence Ümraniye projesinde ofis alanları da yer alıyor. 



Quant Residence nerede?

Quant Residence adres : Şerifali Mahallesi.Turgut Özal Bulvarı.Hendem Cad. No:35 Yukarı Dudullu / Ümraniye / İSTANBUL


Quant Residence iletişim bilgileri

Telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön