20 / 04 / 2024

Quant Residence Şerifali'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Quant Residence Şerifali'de fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Kraton A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Quant Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Quant Residence Şerifali'de konut fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriyor...



İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen  Quant Residence  projesi 4 bin metrekare arsa alanına sahip. Quant Residence Şerifali'de toplam 67 adet konut yer alıyor.


2 bloktan meydana gelen Quant Residence projesinin bir konut bir ofis blogundan oluşuyor. Projede konut teslimlerinin Haziran 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Quant Residence Şerifali de fiyatlar 250 bin TL den başlıyor!


Quant Residence Şerifali'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Quant Residence  Kraton A.Ş.  tarafından hayata geçiriliyor.


Quant Residence Şerifali de fiyatlar 250 bin TL den başlıyor!


Şerifali Quant Residence daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor. Banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabilen Quant Residence Şerifali'de  120 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. 


Quant Residence bloklarında ofisler 5 katlı, konutlar ise 17 katlı olarak yükseliyor. Kraton A.Ş. projesi Quant Residence Şerifali'nin sosyal imkanları arasında fitness merkezi, açık-kapalı yüzme havuzu, güvenlik, spa salonu ve otopark yer alıyor.


Telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön