25 / 04 / 2024

Quant Residence’ta ev alanlar komşularıyla Paris’e uçacak!

Quant Residence’ta ev alanlar komşularıyla Paris’e uçacak!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Kraton İnşaat’ın Şerifali’de hayata geçirdiği Quant Residence’tan daire alan tüm müşteriler çekilişsiz kurasız Paris Gezisi’nde buluşacak. Her aileden 3 kişinin katılacağı gezide komşuluk ilişkilerini canlandırmak hedefleniyor...



Kraton İnşaat Ümraniye Şerifali Bölgesi’nde inşasına başladığı ilk projesi Quant Residence’tan daire alan tüm müşterilerini, kendi seçecekleri 3 kişiyle birlikte, Paris turuna götürecek. Quant Residence’ın ‘Ev alma Komşu Al’ sloganıyla düzenlediği kampanya kapsamında tüm aileler birlikte Paris gezisine katılacak. Kampanyadaki amaç, kent yaşamının komşular arasında yarattığı yabancılaşmayı biraz olsun ortadan kaldırmak ve komşuları kaynaştırarak, komşuluk ilişkilerini geliştirmek.


Kraton İnşaat, Ümraniye Şerifali’de hayata geçirdiği  Quant Residence  projesi alanında, dostlarını, müşterilerini ve Şerifali sakinlerini ağırladı. Sultanahmet Şenliklerini andıran Quant Residence dostlarının buluşmasında, etkinliğe katılanlara proje ve kampanyalar hakkında bilgi verilirken, diğer yandan etkinliğe katılanlar, ilüzyon gösterileri, hat sanatı uygulamaları, Osmanlı macunu, Türk Kahvesi, halk oyunları eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirdiler.


Her daire alan Paris yolcusu

Kraton İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Ömer Meriç, Quant Residence proje alanında düzenledikleri etkinlikte dostlarını, müşterilerini ve Şerifali bölgesinde yaşayanları bir araya getirdiklerini belirterek, Bir yandan Quant Residence’ı tanıttıklarını, diğer yandan da Quant Residence Kampanyaları hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.  Ömer Meriç, Quant Residence Kampanyaları içinde kendileri için en özel olanının ‘Ev Alma Komşu Al” kampanyası kapsamında tüm müşteri için düzenleyecekleri Paris gezisi olduğunu ifade ederek, “Bu kampanya kapsamında Quant Residence’tan daire alan her müşterimizi Paris’e götüreceğiz. Her aileden kendilerinin seçeceği 3 kişi Paris gezimize katılabilecek. Bugün İstanbul’un en büyük sorunu kentsel yaşamın getirdiği yabancılaşma ve komşuların birbirinden uzaklaşması.  Paris Gezisi ile bu uzaklaşmayı biraz olsun ortadan kaldırmayı ve komşuların birbiriyle kaynaşmasını, komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılmasını hedefliyoruz. Paris gezimizin sloganını da ‘Ev alma komşu al’ olarak belirledik” dedi.


“Yatırım Fırsatını kaçırmayın”

Ömer Meriç, Quant Residence projesinin Ümraniye Şerifali bölgesinde 70 konut, 6 katlı iş merkezi ve bin 100 metrekarelik dükkan alanlarından oluştuğu bilgisini vererek, A Plus müşterilere yönelik olarak geliştirilen Quant Residence projesindeki dairelerin yaklaşık yüzde 50’sinin satışının tamamlandığını kaydetti. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin yakınında konumlanan Quant Residence’in önemli bir yatırım fırsatı sunduğuna dikkat çeken Ömer Meriç, Çok kısa bir süre önce 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projedeki başlangıç fiyatlarının da 300 bin TL’ye yükseldiğini, projenin prim potansiyelini değerlendirmek isteyenlerin fırsatları iyi değerlendirmesini önerdi.


Quant Residence’ta 1+1, 2+1 kat bahçeli seçeneklerde olmak üzere 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 daireler 300 bin TL’den başlıyor. Projede 350 metrekare penthouse daireler de bulunuyor. Proje genelinde fiyatlar 1 milyon 300 bin TL’lere kadar çıkıyor.


Finans Merkezi Ümraniye’ye değer katıyor

Kraton İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Aydeniz’de “Ömer Meriç ile üniversite yıllarına dayanan bir arkadaşlığımız var. Kendisinin inşaat alanındaki tecrübesi ile benim yapı malzemelerinden gelen tecrübemi Krataon İnşaat’ın ilk projesi Quant Residence’ta birleştirdik” dedi. 

Ouant Residence projesi için Ümraniye bölgesini seçme nedenlerini anlatan Ersin Aydeniz, “Ümraniye, inşaatına başlanan Uluslararası Finans Merkezi’nin tamamlanmasıyla burada çalışacak yaklaşık 70 bin kişinin yeni yaşam alanı olacak. Ümraniye’nin mevcut nüfusu 600 bin, çalışanların aileleri de düşünüldüğünde bölge nüfusu yüzde 10-12 seviyesinde artış gösterecek” diye konuştu.


70 konutlk projede A Plus sosyal tesis

Ersin Aydeniz, Ümraniye’yi seçerken hem bölgenin fizyolojik gelişimlerini hem de bölgenin sosyo-ekonomik gelişimini göz önüme alarak Quant Residence projesini geliştirdiklerini söyleyerek, “Projeyi o kadar çok benimsedik ki, 500-600 konutluk birçok projenin içerisinde dahi yer almayan sosyal tesis alanlarına yer ayırdık. Projemiz 70 konutluk A Plus butik bir proje olmasına karşın, projemizde, açık yüzme havuzu, fitness center, spa, buhar odası, çocuk oyun parkları, 24 saat güvenlik hizmeti ve 3 kat kapalı otopark hizmetleri yer alıyor” diye konuştu.




projeye sor



Geri Dön