24 / 04 / 2024

Quasar İstanbul 1 Mart'ta satışa çıkacak! Metrekare 6 bin dolar!

 Quasar İstanbul 1 Mart'ta satışa çıkacak! Metrekare 6 bin dolar!

Firma: Viatrans – Meydanbey

Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un en değerli arazilerinden Mecidiyeköy’deki tarihi likör fabrikası arazisinde gerçekleştirdiği yeni kültür, sanat ve moda merkezi karma projesi Quasar İstanbul, 1 Mart’ta satışa çıkacak.




23 bin 700 metrekare arazi üzerine 500 milyon İsviçre Frangı yatırım ile gerçekleştirilecek olan lüksün yeni merkezi Quasar İstanbul’da; otel, rezidans, ofis, mağaza ile kültür sanat moda merkezi olarak hayata geçirilecek tarihi likör fabrikası yer alacak. Dünyanın en ünlü 5 yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk oteli ve ofis bölümü ile Quasar İstanbul’da yer alacak. Projede; rezidanslar metrekaresi 6 bin ile 11 bin dolar arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacak. 75 ile 765 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis ve 4 bin 300 metrekare sosyal alandan oluşacak Quasar İstanbul; 2015 yılının son çeyreğinde en ‘iyi’lerin ve ‘ilk’lerin merkezinde yaşamak isteyenlere teslim edilecek.


Quasar İstanbul basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız

Quasar İstanbul basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız

Quasar İstanbul basın toplantısı 3. bölüm için tıklayınız

Quasar İstanbul basın toplantısı 4. bölüm için tıklayınız

Viatrans İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan projeyi anlatıyor

 Quasar İstanbul 1 Mart ta satışa çıkacak! Metrekare 6 bin dolar!


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi’nin Mecidiyeköy’deki tarihi likör arazisinde hayata geçirdiği karma projesi Quasar İstanbul’u metrekaresi 6 bin ile 11 bin dolar arasında değişen fiyatlardan 1 Mart’ta satışa sunulacak. 23 bin 700 metrekare arazi üzerine konumlandırılan karma proje Quasar İstanbul, 189 bin 620 metrekare toplam inşaat alanında 75 ile 765 metrekare arasında değişen 257 konut ile 58 ofis, 4 kafe ve 17 mağazanın yer aldığı toplam 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katından oluşacak. Türkiye’deki lüks kavramını Avrupa’nın lüks anlayışıyla birleştirerek bir düş merkezini hayata geçiren Quasar İstanbul; dünyada 20 ülkede 66 oteli bulunan ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zincirlerinden Fairmont Hotels’i Türkiye’ye getiriyor. Quasar İstanbul; Quasar Rezidans, Fairmont Quasar İstanbul, Fairmont Quasar Rezidans, Fairmont Ofisleri, kültür-sanat-moda merkezi olarak hayata geçirilen tarihi likör fabrikası, çınar korusu ve en yüksek satış ofisi ile İstanbul’a ayrıcalıklı bir dünya sunacak. 

Projede 1930 yılında Fransız mimar Robert Mallet Stevens'ın Fransa dışında tasarladığı tek Türk yapısı özelliğine sahip fabrika, Mimar Emre Arolat tarafından tarihi dokusuna ve tasarımına sadık kalınarak yeniden inşa edilecek. 84 bin 301 metrekare satılabilir alana sahip 

 Quasar İstanbul 1 Mart ta satışa çıkacak! Metrekare 6 bin dolar!

Quasar İstanbul, Fairmont Hotel ve Quasar’ın rezidans bölümü olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Beş yıldızlı otel konforuna sahip Quasar Rezidans, sıra dışı tasarımları ile dünyada adından söz ettiren iç mekan tasarımcısı Marcel Wanders tarafından tasarlanıyor. Ayrıcalıkların Quasar’ı için bir hayal dünyası oluşturan ve yurtdışında tasarımları ile birçok ödül kazanan Hollandalı tasarımcı Wanders, Quasar İstanbul’da ev sahiplerinin istekleri doğrultusunda özel tasarımlar da gerçekleştirecek. Ayrıca Quasar İstanbul projesi; Quasar Rezidans’ta yer alacak olan Marcel Wanders’in tasarladığı 5 bin 789 metrekarelik özel kat bahçeleri ile şehrin merkezinde yeşil ve lüksü bambaşka bir konseptle misafirlerine sunuyor. 


Fairmont Hotels Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak

Dünyada 20 ülkede 66 oteli bulunan ünlü 5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açıyor. Dünyanın en lüks otel zincirlerinden Fairmont Hotels’in Quasar İstanbul karma projesinde açacağı otelde 210 oda yer alacak. Türkiye’ye ilk defa gelen ünlü zincirin en önemli özelliklerinden biri rezidans işletmeciliğinde eşsiz deneyimi bulunması ve bir dünya markası olması. 

5 yıldızlı otel konforunu ve hizmetini işyerinde yaşamak isteyenler için geliştirilen Fairmont’un dünyadaki ilk ofis hizmetleri de Fairmont Quasar İstanbul Offices markasının içinde olacak. 


 Quasar İstanbul 1 Mart ta satışa çıkacak! Metrekare 6 bin dolar!


Lüksün Yeni Yıldızı, ‘İlk’lerin Merkezi Quasar İstanbul’a 500 Milyon İsviçre Frangı Yatırım!


Quasar İstanbul’un yatırımcısına minimum yüzde 50 kâr getireceğini belirten Viatrans İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, ‘’Yüzde yüz İsviçre fonu Viatrans olarak Türkiye’nin ilklerine imza atan ve alışılmış lüks kalıplarının üzerinde Quasar İstanbul’u hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 23 bin 700 metrekare arazi üzerine toplam 189 bin 620 metrekare inşaat alanı bulunan Quasar İstanbul için 500 milyon İsviçre Frangı bir yatırım gerçekleştirdik” dedi. Quasar’ı İstanbul’un en değerli ve merkezi semtlerinden Mecidiyeköy’de konumlandırdıklarını ifade eden Haydar Özkan “İstanbul’un tarihi dokusuna sahip çıkmak ve misafirlerimize ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunmak, projemizin temel prensipleri arasında yer alıyor. Ayrıcalıklı dünyanın kapılarını açtığımız Quasar İstanbul projemiz için; lüks otel zinciri Fairmont Hotel ile güzel bir işbirliğine imza attık. Projemizin 1 Mart’ta resmi satışına başlıyoruz”dedi. 

Quasar istanbul’un uluslararası VIP standartların üzerinde hayata geçirildiğini belirten Haydar Özkan daha resmi satışa başlamadan Türk ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını, Quasar’ın rezidans bölümünün en üst katında yer alan en lüks dört daireden ikisinin Ortadoğu ve Türk yatırımcılara ön satış işlemininin gerçekleştiğini söyledi. 


Quasar İstanbul’un kraliçe ve kralları için Queens & Qings...


Dünya lüks standartlarının İsviçre titizliği ve disiplini ile buluştuğu Quasar İstanbul, Quasar misafirlerine kendilerini her zaman özel ve ayrıcalıklı hissettirmek amacıyla projenin ruhuna yakışır Queens&Qings kulübü oluşturacak. Her Quasar misafirinin kral ve kraliçelere layık bir yaşam süreceği projede; Quasar misafirlerine özel kültür, sanat ve moda etkinlikleri, concierge hizmeti ve sürprizler gerçekleştirilecek. 


www.viatrans.com.tr

0212 275 63 00


Geri Dön