18 / 04 / 2024

Quasar İstanbul Özlem Süer defilesine ev sahipliği yapıyor!

Quasar İstanbul Özlem Süer defilesine ev sahipliği yapıyor!

Özlem Süer defilesi Mercedes-Benz Fashion Week çerçevesinde, dünyanın lider lojistik şirketi DHL'in ve Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak QUASAR İSTANBUL'un katkılarıyla düzenlenecek...




Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express çerçevesinde, dünyanın lider lojistik şirketi DHL'in ve Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak QUASAR İSTANBUL'un katkılarıyla; Özlem Süer, kariyerindeki 25. yılın içindeki farklı anları özel bir performansla QUASAR Sanat Çadırı'nda sunuyor.


1989 yılından bu ya, akademik ve sektörel hayatını sürdüren Özlem Süer, romantizmin tadını çıkaracağınız 25. yılına özel bir koleksiyonla, davet kostümleriyle hazır giyim koleksiyonunu bir araya getirdi. Vintage tatlarda danteller, özel dokuma ipekler ve yeni dokular bir araya gelerek sezonun yeni görüntülerini yarattı. Heykelsi saç aksesuar detayları, yeni malzemelerle yeni formlar koleksiyonun tümüne hakim oldu. özlem Süer, modadaki 25 yılını simgeleyen 25 kostümü, kavramsal bir performans eşiliğinde sunuyor.


Özlem Süer, DHL ve QUASAR!dan anlamlı birliktelik...


Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express kapsamında, dünyanın lider lojistik şirketi DHL, dünya çapında moda ve hazır giyim sektörüne sunduğu desteği, Türkiye'de  de hız kesmeden sürdürüyor. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express'in lojistik alanında iş çöve çözüm ortağı olan DHL, haftanın en gözde etkinliklerinden birine daha damga vuruyor.


Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan QUASAR İSTANBUL, defileye ev sahipliği yaparak, Avrupa ve Asya'nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacaağını moda severlere gösteriyor.


Hayatın ritmini anlatan salıncaklar...


Bu sefer, modanın podyumlarda koşan ritminin dışına çıkıyor ve zamanı donduruyoruz. Kimi zaman hızlı, kimi zaman daha yavaş, kimi zamansa durarak hayatı yakalarız. Özlem Süer, 25 yıl içinde sürekli ve durmaksızın devinimde olmayı anlatıyor salıncaklarla, hayatın temposundan bağımsız, kendi ritimlerini yaratıyor salıncaklar. Yaratmayı, üretmeyi, değer katmayı, sevmeyi, aşkı, tutkuyu, çoklu perspektiflerden ortaya çıkan unutulmaz anlar koleksiyona yansıyor. Tasarımcının neo-romantik dünyasına girip, tüm duyularımızla O'u hissetmeye, nedenlerini anlamaya, kendimizden bir parça ile karşılaşmaya çalışıyoruz. En önemlisi ise O'na ait olan 25 yılın her anına tanık oluyoruz.


Geri Dön