19 / 04 / 2024

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.



Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e  özel  yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.


Bugüne kadar yüzde 50'si satılan projede fuarda da satışlar gerçekleşti. Metrekare birim fiyatlarının 8 bin dolardan başladığı Quasar İstanbul'da ödeme yaparken kredi de kullanılıyor. 


Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim sunulan Quasar İstanbul, Mecidiyeköy'de eski likör fabrikasının yerinde yükseliyor. 257 konut, 58 ofis ve 25 ticari alana sahip projede daireler 116 ile 518 

metrekare tasarlandı.


Arap yatırımcıları tarafından yoğun ilgi gören Quasar İstanbul'un içerisinde 16 bin metrekarelik iş alanı bulunuyor. 1+0 dairelere yer verilmeyen projede 1+1 ile 3+1 arasında daireler mevcut.


23 bin 700 metrekare arazi alanına sahip Quasar İstanbul 500 milyon doların üzerinde bir yatırımla hayata geçiriliyor. Quasar Residences ve Fairmont Hotel ve Residences ile fuarda yerini alan Quasar 

İstanbul'da satış süreci devam ediyor. 


5 yıldızlı otel ve rezidans zinciri Fairmont Hotels, 209 odayla hizmet verecek. Fairmont Hotels, ofis hizmetlerini de 'Fairmont Offices Quasar Istanbul' markası altında sunacak.


Web: http://www.quasaristanbul.com/tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



Geri Dön