24 / 04 / 2024

Queen Elizabeth kruvaziyeri Bodrum'a geldi!

Queen Elizabeth kruvaziyeri Bodrum'a geldi!

İngiltere kraliçesinin adını taşıyan, 42 ' si kral dairesi olmak üzere bin 234 oda ve 700 balkonu bulunan " Queen Elizabeth " Bodrum ' a geldi...



İngiltere kraliçesinin adını taşıyan, 42'si kral dairesi olmak üzere bin 234 oda ve 700 balkonu bulunan "Queen Elizabeth" Bodrum'a geldi. 


Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan ilçeye gelen yolcu gemisi, Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştı. 295 metre uzunluğundaki gemide bulunan çoğunluğu ABD ve İngiliz uyruklu 2 bin 222 yolcu, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kumbahçe sahili ve Barlar Sokağı'nda alışveriş yaptı. 


Bazı turistler mavi yolculuğa çıkarken, bazıları denize girip güneşlendi. Bermuda bayraklı gemide bin 4 personel bulunuyor. 


Dünyanın en lüks gemisi olarak tasarlandığı belirtilen ve 2010 yılında seferlerine başlayan 92 bin groston ağırlığındaki gemide 42'si kral dairesi olmak üzere bin 234 oda ve 700 balkonun bulunduğu bildirildi.


Kral daireleri ve lüks kamaralarındaki musluklarının altın kaplama olduğu geminin koridorlarının 2. Elizabeth''in resimleri ve kraliyet ailesine ait antikalarla süslendiği öğrenildi.


AA


Geri Dön