29 / 03 / 2024

Queen Park görücüye çıktı!

Queen Park görücüye çıktı!

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan “ Urankent ” semtinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkati çeken Uransan, yeni projesi Queen Park’ı görücüye çıkardı. Projede daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.



14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle “aşk” konseptinin hakim olduğu lansmanlı kokteylde Mahmut Yıldırım ve Fahrettin Çiftçi ise Sezen Aksu konserine bilet kazandı.Ülke genelinde başarılı projelere imza atan Uran Holding’e bağlı Uransan, Ankara’daki beşinci projeleri Queen Park’ın merakla beklenen lansmanını düzenlediği kokteylle yaptı.Aşkı en iyi yansıtan kalp ve kırmızı aksesuarlarla süslenen Urankent Satış Ofisi’nde yaklaşık 100 Urankent sakininin bir araya geldiği gecede, aşk şarkıları çalan gitarın sesiyle romantik atmosfer yaratıldı.Henüz lansmana çıkmadan büyük ilgi gören Queen Park projesiyle ilgili bilgi veren Uransan Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, “Tüm projelerimizi olduğu gibi Queen Park’ı da aşkla hayata geçiriyoruz. Lansman için en anlamlı konseptin de 14 Şubat Sevgililer Günü olduğuna karar verdik” dedi.



Gecede yapılan çekilişle Urankent sakinleri Mahmut Yıldırım ve Fahrettin Çiftçi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Sezen Aksu’nun ATO Congressium’da vereceği konserde kutlama şansını yakaladı. 

Dilek fenerlerinin de uçurulduğu gece, havai fişek gösterileri ve Sevgililer Günü pastasının kesilmesiyle sona erdi.


-Queen Park


Uransan’ın yeni projesi Queen Park’ta, 1+1’den 4+1’e uzanan konut seçeneği arasında konut almak isteyenler aradığını bulacak.Hemen önünde 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı'nın bulunduğu toplam 213 konuta sahip Queen Park’ta yazın üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk ve Fin hamamı, voleybol ve basketbol sahaları, süs havuzu ve kamelyalar yer alacak. Ayrıca güvenlik, her daireye asansör bağlantılı kapalı otopark, üç asansör, jeneratör ve ısı pay ölçerli ısınma da Queen Park sakinlerini bekliyor olacak. Queen Park projesi önümüzdeki yıl Haziran ayında teslim edilecek.


Geri Dön