28 / 03 / 2024

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.



Radisson Blu’nun İstanbul’daki 7. oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı




Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi. Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki yatırımının en yeni halkası, grubun Radisson markası ile işlettiği 7. oteli.


Radisson Blu’nun İstanbul’daki 7. oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı


Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi. Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki yatırımının en yeni halkası, grubun Radisson markası ile işlettiği 7. oteli.


Radisson Blu’nun İstanbul’daki yedinci oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy’ün resmi açılışı, Genel Müdür Eylem Fındık ve SB Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özel’in ev sahipliğinde Rezidor Hotel Group yöneticileri, iş ortakları, sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldıkları açılış davetiyle gerçekleşti.


Yeni bir soluk getiriyoruz

Hem tarihi yarımadaya hem de Atatürk Havalimanı ve İstanbul’un en önemli fuar ve iş merkezlerine yakınlığı ile şehrin en değerli turizm destinasyonlarının tam ortasında yer alan otelin açılış davetinde konuşan Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy’ün Genel Müdürü Eylem Fındık, fark yaratmanın detaylarda saklı olduğu ilkesinden yola çıkan hizmet anlayışı ile rakiplerinden ayrıldıklarını ifade ederekyenilikçi servis anlayışının yanı sıra modern ek hizmetleriyle bulundukları bölgeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti.


Türk turizmine hizmet edeceğiz

SB Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özel ise “İstanbul’a ikonik bir turizm eseri kazandırabildiğimiz için çok muyluyuz. Radisson Blu markası işbirliğiyle kentimize hem iş hem de turizm pazarına hizmet edebilecek eşsiz bir otel armağan edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Grubumuzun İstanbul’daki bu yatırımı Türk turizmine hizmet edecek. Sektörün yaşadığı zorlukları, yeni pazarlara açılarak, misafirlere unutamayacakları bir deneyim yaşatarak atlatacağız.” diyerek yeni otelin İstanbul’a iş ya da gezi amacıyla gelen tüm yerli ve yabancı misafirlere unutamayacakları bir konaklama deneyimi yaşatacak şekilde tasarlandığını ifade etti.


Dünyadaki 2. büyük yönetim bölgesi

Açılış için Türkiye’ye gelen Rezidor Otel Grubu Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis de Türkiye’nin de bağlı olduğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin operasyonda olan 393, inşaatı devam eden 105 oteliyleCarlson Rezidor Hotel Group’un dünyadaki 2. büyük yönetim bölgesi olduğunu vurgulayarak ”Bu bölgede 80’den fazla ülkede 87687 oda ile bölgenin en kuvvetli otel grubu olmaktan mutluluk duyuyoruz.Radisson Blu markasının, bu portföy içinde çok önemli bir yer tutuyor, EMEA bölgesinde misafirlerimize arz ettiğimiz odaların %82’den fazlasında Radisson Blu markasının imzası var. Ve bu imza, son teknolojinin kullanıldığı, ikonik, stilistik ve sofistike bir konaklama deneyiminin ve son yenilikçi bir gastronomi yolculuğunun da garantisi olarak karşımıza çıkıyor. Ben de yeniden Türkiye’de olmaktan ve grubumuzun Türkiye’deki en yeni oteli Radisson Blu Hotel Ottomare, İstanbul Ataköy’ün açılışını sizlerle birlikte gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.


Tümü deniz manzaralı odalar

Tümü deniz manzaralı ve balkonlu odaları, Radisson imzasına sahip toplantı paketleri, SPA ve havuz seçenekleriyletüm misafirlerine rahatlatıcı, kolay ve akıllı bir konaklama seçeneği sunan Radisson Blu Hotel Ottomare, İstanbul Ataköy, 1 adet kral dairesi, 7 adet tek yatak odalı süit, 13 adet junior süit ve 12 adet business class oda olmak üzere toplamda 133 adet odaya sahip.Executive Şef Samet Güneyliderliğinde Dünya ve Türk mutfağından özgün lezzetler sunan Larder Restoran ile yeme -içme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Radisson Blu Hotel Ottomare, İstanbul Ataköy’ün iç mimarisi ise ünlü mimar Mustafa Toner’e ait.


Palmiye ağaçlarıyla çevrili bahçesinde bulunan 500 m2’lik açık havuzu ile şehrin ortasında tatil keyfi yaşatan Radisson Blu Ottomare Hotel, İstanbul Ataköy, Ataköy bölgesine yepyeni bir soluk getiriyor.



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Üst gelir grubuna yönelik kurulan otel markaları arasında İstanbul'da en çok otele sahip olan Radisson Blu'nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs'ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi. Rezidor Hotel Group'un Türkiye'deki yatırımının en son halkası, grubun Radisson markası ile işlettiği 7. oteli. 


YENİ BİR SOLUK GETİRİYORUZ 

Hem tarihi yarımadaya hem de Atatürk Havalimanı ve İstanbul'un en önemli fuar ve iş merkezlerine yakınlığı ile şehrin en değerli turizm destinasyonlarının tam ortasında yer alan otelin açılış davetinde konuşan SB Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özel, "İstanbul'a ikonikbir turizm eseri kazandırabildiğimiz için çok muyluyuz. Radisson Blu markası işbirliğiyle kentimize hem iş hem de turizm pazarına hizmet edebilecek eşsiz bir otel armağan edebilmenin gururunu yaşıyoruz. Grubumuzun İstanbul'daki bu yatırımı Türk turizmine hizmet edecek. Sektörün yaşadığı zorlukları, yeni pazarlara açılarak, misafirlere unutamayacakları bir deneyim yaşatarak atlatacağız." diyerek yeni otelin İstanbul'a iş ya da gezi amacıyla gelen tüm yerli ve yabancı misafirlere unutamayacakları bir konaklama deneyimi yaşatacak şekilde tasarlandığını ifade etti.


Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy'ün Genel Müdürü Eylem Fındık, fark yaratmanın detaylarda saklı olduğu ilkesinden yola çıkan hizmet anlayışı ile rakiplerinden ayrıldıklarını ifade ederek yenilikçi servis anlayışının yanı sıra modem ek hizmetleriyle bulundukları bölgeye yeni bir soluk getireceklerini ifade etti. 


Taraf



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Rezidor Hotel Group, Türkiye'deki yatırımının yeni halkası olarak, Radisson markası ile işlettiği yedinci oteli Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy'ü açtı. Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy Genel Müdürü Eylem Fındık, bir kral dairesi, yedi tek yatak odalı süit, 13 junior süit ve 12 business class oda olmak üzere toplam 133 odaya sahip otelin bölgeye yeni bir soluk getireceğini söyledi.


Ekonomist


Geri Dön