26 / 04 / 2024

Rafal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Krayem, Talhat Alhannawi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs tarihinde Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.



Rafal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Krayem, Talhat Alhannawi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs tarihinde kuruldu. 


Rafal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT a. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, b Yurt içi ve yurt dışında her türlü İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. GAYRİMENKUL Arazi ve bina satın almaya, sahip olma, elinde tutma, bunlara yatırım yapmaya, tekrar bölme, kiralama, satma, imara açma, yeniden inşa etme, değiştirme, geliştirme, süsleme, onarma, döşeme, işletme, bakımını yapma, geri kazanma ya da başka bir şekilde arazi ve bina alıp satma ve veya imara açma ve başka şekilde gayrimenkul ve veya diğer mülkiyet türlerini alıp satma. 3. İÇ ve DIŞ TİCARET( İTHALAT/İHRACAT) Yürürlükteki kanunlar ve mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. (Her türlü madeni eşya, inşaat malzemeleri, bilumum hırdavat malzemeleri, arabalı ve benzeri şeritler, motor yağ ve devir daim pompaları, filtre pompaları, bilyalı rulo veya makaralı rulmanlar ve bunların çeşitli aksam ve parçaların pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımın gibi faaliyetlerde bulunmak) 



Geri Dön