19 / 04 / 2024

Rafet El Roman'ın Beyoğlu ofisine haciz geldi!

Rafet El Roman'ın Beyoğlu ofisine haciz geldi!

Boşanınca ortak oldukları müzik şirketinden hakkını alamayan Tuğba Altıntop, eski eşine tazminat davası açtı. Rafet El Roman parayı ödemeyince ofisini haciz memurları bastı.



Magazin dünyasında olaylı boşanmalarıyla uzun süre gündem yaratan Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman, bir dönem dost kalmayı başarsa da yine düşman oldular. Evliliklerinden 2 kız çocuğu bulunan ikili, 2006 yılında boşanmıştı. Ayrılık sonrasında ortak oldukları 'R.E.R Müzik' şirketinde pay sahibi olan Tuğba Altıntop'un hakkını vermeyen Rafet El Roman, önceki gün büyük bir şok yaşadı. 



TAZMİNATI ÖDEMEDİ 

Altıntop, 2006'da açtığı davayı kazanmış ve mahkeme Rafet El Roman'ın eski eşine 142 Bin TL'lik tazminat ödemesine karar vermişti. Bu karara rağmen çocuklarının annesine ödeme yapmayan El Roman, önceki gün aldığı bir haberle şoke oldu. Şarkıcının Beyoğlu'nda bulunan ofisine, avukat, haciz memurları ve polisler önceki gün adeta büyük bir çıkartma yaptı. 



1 HAFTA SÜRE İSTEDİ 

Kamyonla gelen memurlar hemen haciz işlemlerine başladı. Tam eşyalar kamyona yüklenecekken ofis dışında olan Rafet El Roman, Altıntop'un avukatlarıyla görüştü. Parayı 1 hafta içinde ödeme sözü veren şarkıcı, eşyalarını kurtardı. Eski eşinden beklemediği bir darbe yiyen El Roman'ın inat yaptığı için parayı ödemediği öğrenildi.


Yurt Gazetesi


Geri Dön