19 / 04 / 2024

Raif Ali Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüboğlu 'ndan yeni şirket! Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri A.şž.

Raif Ali Dinçkök ve Alize Dinçkök Eyüboğlu 'ndan yeni şirket! Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri A.şž.

Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İhsan Gökşin Durusoy, Başkan Yardımcısı olarak Alize Dinçkök Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Mehmet Emin çiftçi ile Raif Ali Dinçkök görev yapacak



Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri Anonim şžirketi 'nin kurucuları arasında Akkök Holding 'in patronu Ali Dinçkök 'ün oğlu Raif Ali Dinçkök ve kızı Alize Dinçkök Eyüboğlu yer alıyor.

Ayrıca Akkök şžirket Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki öncü şirketi Akiş Gayrimenkul 'ün Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy ve Mehmet Emin çiftçi 'de şirketin kurucular arasında.

Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İhsan Gökşin Durusoy, Başkan Yardımcısı olarak Alize Dinçkök Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Mehmet Emin çiftçi ile Raif Ali Dinçkök görev yapacak.

Firmanın iş konusu; Bakım ve hizmetlerini yönetimini yüklendiği gayrimenkullerin konut toplu konut, modern yerleşim birimleri, alışveriş merkezleri, ticaret ve iş merkezleri, oteller, moteller... amacına uygun olarak kullanılmasını temin etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirledi.

50 bin TL sermaye değeri ile hayata geçirilen Ak Yön Yönetim ve Bakım Hizmetleri Anonim şžirketi 'nin ortakları ve sermaye dağılımına göre;

1- Akiş Gayrimenkul Yatırım A.şž. – 49 bin 996 TL.

2-Raif Ali Dinçkök – 1 TL.

3- Alize Dinçkök Eyüboğlu – 1 TL.

4- Mehmet Emin çiftçi – 1 TL.

5- İhsan Gökşin Durusoy – 1 TL.

Raif Ali Dinçkök:

Akkök Holding'in patronu Ali- Sennur Dinçkök çiftinin oğludur. Dev şirketler topluluğunun gelecekteki en büyük patron adayı olarak kabul edilen Raif Ali Dinçkök'ün Alize ve Alina isimli iki de kız kardeşi bulunuyor.

Alize Dinçkök Eyüboğlu:

1983 yılında İstanbul 'da doğdu. 2005 yılında, Suffolk University Sawyer School of Management, İşletme ve İş İdaresi Bölümü 'nden mezun oldu. İş yaşamına, 2005 yılında Ak-Al Tekstil Sanayi A.şž 'de Stratejik Planlama Uzmanı olarak başladı. 2006 yılında Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.şž 'nin kurulması ile bu şžirket 'e transfer oldu. Sırası ile Proje Koordinatörlüğü, Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ve Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Alize Dinçkök Eyüboğlu, ayrıca Akkök Grup şžirketlerin'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Adres: Gümüşsuyu Miralay şžefikbey Sokak-Beyoğlu
Tel: 0212 393 01 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön